Recensie: The Amazing Book Is Not On Fire

Titel: The Amazing Book Is Not On FireP1060406

Auteur: Dan Howell & Phil Lester

Genre: Humor, YouTube

Uitgeverij: Ebury Press

Bladzijdes: 226

Bindwijze: Hardcover

Prijs: 14,99

Cijfer: 10/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Dan en Phil zijn twee beroemde Britse YouTubers met hun kanalen Danisnotonfire en AmazingPhil. Deze twee gasten hebben via YouTube elkaar leren kennen en zijn beste vrienden geworden. Ze hebben zelfs hun eigen appartement en maken video’s over hun geeky leven en alles wat hen bezighoudt. Dan en Phil laten je een kijkje nemen in hun leven in The Amazing Book Is Not On Fire.

 

Voor mijn verjaardag kreeg ik dit boek van mijn ouders, waar ik maar al te blij om ben. Ik ben al een lange tijd fan van Dan en Phil (het zijn net als ik grote fanboys en weten hoe het is om je awkward te voelen) en ik was heel benieuwd hoe hun leventje tot nu toe is geweest en wat ze allemaal door YouTube hebben bereikt.

P1060426

The Amazing Book Is Not On Fire laat genoeg zien over het geweldige leven van deze gasten. Van hun geboorte tot schooltijd, studententijd en tot waar ze nu zijn. Ik had niet verwacht dat Dan en Phil zo veel vertelden in hun boek, dit boek heb je niet heel snel uit, je kan juist een lange periode genieten van deze geeks. Ze vertellen veel over hun leven, hun vakanties, hun verleden en ze praten uiteraard over YouTube en ze geven zelfs tips!

 

Dit boek is erg gevarieerd, elke pagina laat weer iets nieuws zien, dit boek blijft onvoorspelbaar! Elke keer als ik een pagina omsloeg, had ik het idee dat ik een feestelijke kleurenbom zag en weer een totaal ander aspect van deze YouTubers ontdekte. Gelukkig is het boek niet chaotisch, er zit duidelijk en rode lijn in het verhaal, het heeft wel een bepaalde structuur waar de gasten zich aan houden. Daarbij is er zo veel aandacht besteed aan de opmaak, het boek is geweldig om te bekijken, de vormgevers hebben erg goed werk verricht!P1060427

 

Ja, wat kan ik nog meer zeggen over Dan en Phil? Ik heb ze door dit boek beter leren kennen en ik ben een grotere fan geworden dan voorheen. Ze vertellen hilarische en leuke verhalen en hebben mij met elke pagina weer doen verbazen. Als je ook fan bent van Dan en Phil, is dit een geweldig boek om door te nemen. Enne, als je ze nog niet kent, ga snel hun kanalen bekijken op YouTube zodat je een smoes hebt om het boek te kopen!

2 reacties

  1. Het lijkt mij erg leuk vormgegeven

  2. Ontzettend tof zeg!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.