Recensie: This Book Loves You

Titel: This Book Loves You

Auteur: PewDiePie

Genre: Humor

Uitgeverij: Penguin

Bladzijdes: 256

Bindwijze: Paperback

Prijs: 14,99

Cijfer: 7/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Dit boek houdt van jou. Pewdiepie heeft al zijn ”diepzinnige” quotes uitgewerkt in zijn boek, compleet met allemaal illustraties om zijn quotes kracht bij te dragen. Dit boek geeft je verbazingwekkende gedachtes, levensadvies en meer.

 

Toen ik een dagje met mijn zusje naar Londen ging, zag ik dit boek liggen in de uitverkoop. Aangezien ik sinds twee maandjes af en toe een video bekijk van PewDiePie en daar best vaak om kan lachen, besloot ik dit boek te kopen. In de terugreis naar huis las ik meteen dit hele boek uit.

 

This Book Loves You is een boek met allemaal quotes van PewDiePie, die hij nog heeft opgemaakt met foto’s en illustraties. De quotes zijn gehaald uit vele video’s van PewDiePie en zijn echt hilarisch. Het geniale is dat het boek veel positiviteit uitstraalt, maar vaak nog deprimerende en sarcastische opmerkingen geeft. De quotes zitten vol met humor en ik heb vaak moeten grinniken tijdens het lezen van dit boek.

 

P1060710Het boek is erg mooi opgemaakt en elke bladzijde is weer een hele verrassing. Je weet nooit wat je gaat zien, maar je kan rekenen op felle en mooie kleuren die de boodschap van de quote extra nadruk geven. Hierdoor krijg je nog meer plezier tijdens het lezen van dit boek. Het boek is vrolijk en laat echt zien hoe PewDiePie is.

 

P1060711Het nadeel aan dit boek? Ontzettend bijzonder is het ook weer niet. Je bladert er eventjes doorheen, maar echt een fantastisch boek is het niet. Af en toe wil ik wel eens door dit boek heen bladeren, maar het is niet dat het een diepe indruk op je achterlaat. Dit boek moet het vooral hebben van de leuke opmaak en de grappige quotes, maar dat was het ook wel. Je hebt hem gewoon snel uit, wat wel een groot nadeel is, maar het is wel een leuk book voor diehardfans van PewDiePie!

1 reactie

  1. Zo op het eerste gezicht ziet het er wel super leuk uit! Alleen denk ik niet dat ik het het geld waard ga vinden, hihi.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.