Recensie: Warner Bros. Studio Tour London

Titel: Warner Bros. Studio Tour London – The making of Harry Potter: The official guide

Auteur: Warner Bros

Genre: Illustratie

Uitgeverij: Warner Bros. Entertainment

Bladzijdes: 72

Bindwijze: Paperback

Cijfer: 9/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Dit boek is een boek dat hoort bij de Harry Potter Tour in de studio’s van Warner Bros. In dit boek zie je vele stukken van de tour en kan je even terugdenken aan de geweldige tour. Dit boek is verkrijgbaar bij de souvenirshop bij de studio’s.

 

Tijdens mijn bezoek aan de Warner Bros Studio’s, kon ik het niet laten om dit boek mee naar huis te nemen. Ik vond het een prima souvenir voor deze tour en hierdoor kan ik thuis er lekker doorheen bladeren. Eenmaal thuis gekomen van mijn vakantie in Londen pakte ik dit dunne boekje er snel weer bij, zodat ik in gedachten weer even terug was in de studio’s…

 

De vormgeving van dit boek is erg tof gedaan, de foto’s en de opmaak van de tekst zijn van goede kwaliteit en elke bladzijde bevat weer veel prachtige dingen van de films. Het volgt ook redelijk de route van de tour zelf, zodat je in chronologische volgorde alles terug kan bekijken. Er is niet onwijs veel tekst, er is vooral aandacht besteed aan de vele afbeeldingen in het boek.

 

In dit boek staat niet heel veel nieuwe informatie, maar af en toe lees je wel een feitje die je nog niet wist. Het is dus zeker een aanvulling op de tour en is een mooie samenvatting van de hele Harry Potter Tour. Het enige nadeel is dat het zo dun is. Ik had nog wel veel meer pagina’s gewild met afbeeldingen van de tour! Qua grootte valt dit boek dus een beetje tegen, maar het is wel een mooi souvenirtje aan de tour. Dit boek is te koop voor 10 pond voor de paperbackversie en 15 pond voor de hardcover.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.