Tokyo Dag 4: In Odaiba op bezoek bij Gundam, One Piece en Dragon Ball!

Op de vierde dag tijdens onze vakantie in Tokyo bezochten we Odaiba, een wijk vol winkelcentra en activiteiten om elke hoek. In de ochtend gingen we naar het kunstmuseum Teamlab Borderless en gingen we langs twee winkelcentra, om vervolgens weer verder te lopen. We hadden nog genoeg om te bezoeken!

 

We liepen een lange weg af, op naar Diver City. Dit is een groot winkelcentrum waar een groot Gundam-beeld te vinden is. Hoewel we niks hebben met Gundam, was het wel indrukwekkend om te zien. Hij was echt gigantisch en toen we ook op de heenweg de metro namen, konden we hem van de verte al zien. Toevallig was er ook tijdens onze dag een puddingfestival, dus er waren vele kraampjes waar je pudding kon proeven. Tevens is dit ook de plek van een Gundam Café.

We liepen Diver City in, een winkelcentrum van meerdere verdiepingen die rond dit tijdstip van de dag (rond twee uur) wel erg druk was… We gingen nog omhoog en zagen een soort Attack on Titan-VR-attractie, maar daar moest je ruim van tevoren voor reserveren. Na wat kleine animewinkels gingen we weer door naar onze volgende bestemming, namelijk het Fuji TV Building.

Fuji TV zorgt voor onder andere One Piece en Dragon Ball, dus bij dit gebouw kunnen bezoekers nog wat dingen zien van deze franchises. Op de begane grond was er eigenlijk weinig te doen en waren er vooral recente nieuwe series van het bedrijf getoond, dus we gingen een lange roltrap op. Daar zagen we al wat beelden van One Piece en toen we eenmaal naar binnen lopen, was er genoeg merchandise te vinden.

We liepen binnen naar links, waar eerst een winkel van One Piece te vinden was. Het was alsof je een piratenschip binnen stapte, erg leuk! We zijn beiden niet echt fan van deze anime, maar we vonden de aankleding wel erg leuk.

In de volgende hal was er merchandise te vinden van Dragon Ball. Een grote draak was op het plafond te vinden en de merchandise was ook erg leuk! We hadden in ieder geval wat spulletjes gescoord.

De verdieping waar we zaten had ook in het midden een soort plein zodat je lekker kon uitkijken over de rest van Odaiba. Even genieten van het uitzicht, wat drinken en door naar onze volgende bestemming! Maar daar lees je de volgende keer meer over.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.