We Bare Bears

Laatst kreeg ik een serie-aanrader, namelijk We Bare Bears. Dit is een serie van Cartoon Network en op dit moment is seizoen 1 bezig. Deze tekenserie bevat veel luchtige humor en je gaat met gemak door alle afleveringen heen! Ja hoor, We Bare Bears wordt een serie die ik zeker ga volgen!

maxresdefault

We Bare Bears gaat over drie beren, Grizzly, Panda en Ice Bear die allemaal ongemakkelijke pogingen doen om te integreren in de menselijke samenleving. Ze proberen beroemd te worden op het internet, proberen geld te verdienen met een eetkraam en meer. Natuurlijk loopt dit altijd uit de hand en gebeuren er de gekste dingen.

Webarebearscharacters

We Bare Bears kenmerkt zich met de geniale humor. De beren zijn altijd vrolijk, heel onhandig en awkward en verzinnen de ene streek na de andere. Een aflevering duurt ongeveer elf minuten en er gebeuren zo veel grappige en leuke dingen. De beren vullen elkaar aan en zijn samen één geheel (wat ze goed laten zien als ze als ”berentoren” rondlopen). We Bare Bears is een hele fijne kinderserie waarbij volwassenen ook zullen lachen. De beren verschillen ook wat van elkaar; Grizzly is de ondernemer van het stel (met nogal idiote ideeën), Panda is wat voorzichtiger en Ice Bear is de grote droogkloot van het trio.

 

Aangezien We Bare Bears korte afleveringen heeft en bezig is met seizoen 1, kijk je het makkelijk in een korte tijd uit. Daarbij zijn alle afleveringen gewoon te vinden op YouTube, ideaal! Een flinke aanrader als je eens toe bent aan wat simpele maar o zo leuke humor.

1 reactie

  1. Dit lijkt mij wel erg leuk om te bekijken 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.