Afscheid van Tokyo: De laatste stop bij het Pokémon Centre in Narita Airport

Het was bijna tijd om weer terug te gaan naar Nederland en Tokyo te verlaten. Wat was het toch een prachtige vakantie! Ook al hadden we onze spullen ingepakt en gingen we richting het vliegveld, konden we daar nog een beetje genieten van Japan. Narita Airport heeft namelijk een Pokémon Center, dus voordat we gingen vliegen konden we nog even wat Pokémon merchandise scoren!

Het Pokémon Center in Narita Airport is in ieder geval niet erg groot. Het is denk zelfs de kleinste winkel en na het inchecken kan je er even rondneuzen. Een paar exvlusieve items zoals Pikachu in een piloten/stewardessenpakje waren er te vinden. Veel andere dingen kan je ook in andere winkels vinden, maar deze winkel heeft vooral de meest bekende merchandise die je nog mee kan nemen in het vliegtuig.

Vooral kleinere knuffels, stationary en leuke notitieboekjes waren er vooral te vinden. Zowel mijn fangirl en ik scoorden nog wat voordat we het vliegtuig in stapten, hoewel ik nog steeds spijt heb dat ik het boekje linksboven niet heb gescoord. Maar goed, ik kom ooit nog een keer terug en dan weet ik zeker dat ik nog meer merchandise in huis ga slaan.

Narita Airport was ook al bezig met de voorbereidingen voor de Olympische spelen en nadat we nog een hapje aten, besloten we toch maar richting het vliegtuig te gaan. We vonden het zo jammer om te vertrekken, maar we gingen naar huis met ontelbaar veel mooie herinneringen (en behoorlijk wat souvenirs).

Vaarwel Tokyo, tot de volgende keer! Tokyo is een geweldige stad met zowel ouderwetse als futuristische wijken, veel bezienswaardigheden en activiteiten, heerlijk eten en een bijzondere cultuur. Ik ga nu maar alvast sparen voor mijn volgende tripje…

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.