Tokyo Dag 5: Het Pokémon Center bij de Tokyo Sky Tree!

Tokyo Sky Tree is een grote toren waarbij je een mooi uitzicht hebt op Tokyo, maar onderin zijn er genoeg leuke winkels te vinden! De volgende keer zal ik het hebben over het volledige winkelcentrum, maar voor nu laat ik graag het Pokémon Center zien bij Tokyo Sky Tree!

Bij het begin van de winkel zie je Rayquaza uit het plafond komen, met daarop een Pikachu! Deze winkel had in ieder geval erg veel indrukwekkende standbeelden. Er was uiteraard weer een gamehoek waar spelers met elkaar konden vechten en er zijn ook exclusieve items te vinden, zoals een Pikachuknuffel die de Tokyo Sky Tree vasthoudt!

Detective Pikachu kwam bijna uit, dus er waren genoeg knuffels van Pikachu te vinden met zijn petje op. Ook was er een gigantische Pikachu van bijna een meter lang, lekker knuffelbaar! De Ditto-versies van Pokémon zijn ook erg geliefd, want er waren er een hoop.

Ook Wobbuffet is een Pokémon die erg veel aandacht krijgt, want zo zijn er veel Wobbuffet-versies van verschillende Pokémon. Nooit geweten dat deze Pokémon zo geliefd is! Er waren daarnaast nog arcade-games te vinden, net als een grote collectie aan verschillende Pikachu’s en de legendarische Pokémon Lunala en Solgaleo hadden er een plekje. Ik ben benieuwd of deze standbeelden worden vervangen als Pokémon Sword and Shield verschijnen!

Tassen, sokken (zo veel leuke Eeveelution-sokken, ik wilde ze allemaal!) en zelfs vele verschillende shirts en overhemden, dit Pokémon Center was best wel groot! We moesten nog naar de grootste winkel in Tokyo, maar deze is ook erg indrukwekkend. Richting de kassa’s zie je weer een Rayquaza, maar dan de shiny versie.

Een klein detail dat me opviel richting het einde: een scherm onder het plafond laat alle Pokémon voorbij komen in de volgorde van de Pokédex. Als je goed kijkt zie je een deel van de tweede en derde generatie. Ook was er nog een klein standbeeld te vinden van Treecko en na de kassa’s zie je de starters van Alola.

Het Pokémon Center bij de Tokyo Sky Tree is zeker de moeite waard om te bezoeken. Er was prima ruimte tussen alle stellages en een paar exclusieve items zijn er te vinden, dus die wil je zeker checken als je in de buurt bent! De volgende keer vertel ik over andere leuke winkels en dingen die je kan doen bij de Tokyo Sky Tree.

Wat is jouw favoriete Pokémon?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.