Tokyo Dag 6: Het Pokémon Center in Sunshine City, Ikebukuro

Tijdens de reis naar Tokyo wilde ik vele verschillende Pokémon Centers bezoeken. Er is er eentje in Ginza, eentje bij de Tokyo Sky Tree en in Tokyo Station, dus we gingen tijdens onze zesde dag naar het Pokémon Center in Sunshine City, een groot winkelcentrum in Ikebukuro. Of deze winkel net zo leuk zou zijn als de vorige Pokémon Centers?

Deze winkel was naar mijn idee lekker ruim. Waarschijnlijk een van de grootste Pokémon Centers in Tokyo, want we hadden genoeg ruimte! Misschien ook omdat het relatief rustig was in vergelijking met de andere winkels. Er was promotie voor Mewtwo Strikes Back en beelden zoals Lunala en Solgaleo waren aanwezig.

De decoratie in deze winkel vond ik in ieder geval erg tof. De Ash in Alola, een Charizard X en Charizard Y, een Pokéstop en meer andere toffe standbeelden waren aanwezig. Ook waren er veel Gachapon (capsule-automaten) te vinden.

Zoals gewoonlijk waren er genoeg knuffels te vinden, maar ook etui’s, potloden, doekjes en meer. Je kan het zo gek niet bedenken en er is een Pokémonvariant van!

Zoals ik al zei was de winkel lekker ruim. In de vorige winkels was je altijd wat gepropt tussen alle andere bezoekers, maar hier hadden we juist veel meer de tijd om van een afstandje naar alle merchandise te kijken. Rechtsonder zie je ook een foto met knuffels van Pokémon in de versie van Pokémon Quest, hoe leuk!

Mijn favoriete knuffels waren toch we de liggende/slapende Pokémon. Ik heb er eentje van Glaceon en Espeon, maar heb graag alle Eeveelutions in die vorm! Zoals gebruikelijk mag je zo veel tasjes bij de balie meenemen als je wilt, en aan de buitenkant was er nog een lange wand te zien met Detective Pikachu. Ik gok dat er nu weer andere decoratie en wandillustraties te vinden zijn (misschien al illustraties van de nieuwe Pokémongames), dus genoeg reden om deze winkel nog een keer te bezoeken!

Dit was een van mijn favoriete Pokémon Centers in Tokyo. Hij lekker ruim, er zijn veel standbeelden te vinden en de merchandise was enorm. Mochten we ooit weer in Ikebukuro zijn, moet ik zeker deze winkel nog een keer bezoeken! Na deze winkel was er nog een Pokémon Center in Tokyo die we zouden tegenkomen, maar dit was er in ieder geval eentje om niet te vergeten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.