Tokyo Dag 7: Eten bij het Pokémon Café!

Tijdens de laatste dag in Tokyo gingen we nog wat leuke dingen doen. Zo hadden we een maand voor ons vertrek gereserveerd voor het Pokémon Café. Dit moet je een maand van tevoren doen, want de reserveringen gaan hard! Gelukkig konden we een plekje bemachtigen en stonden we bij de openingstijd al klaar voor een fantastische ervaring!

We stonden netjes in de rij, totdat we naar voren werden geroepen en naar onze tafel werden gebracht. Van te voren bekeken we nog de drankjes en maaltijden die we konden nemen en richting onze tafel zagen we nog vele stellages met allemaal merchandise erin. Alles zag er zo leuk uit! De tafels zijn verdeeld in vier gebieden (die elk een Pokémonnaam hebben), wij konden dichtbij het raam zitten.

De uitstraling was fantastisch. Veel (recente) merchandise en in de muren waren inkepingen met ook allemaal beelden of toffe artwork erin. Ik keek echt mijn ogen uit!

Als je koffie wil, kan je zelfs een Pokémon kiezen die je kan zien in je mok. Het menu was als iPad te zien. We hadden twee uur de tijd om dingen te bestellen, na dat moment moest je wel echt weg! Het café heeft ook maaltijden die passen bij dat moment. Zo kwam Detective Pikachu bijna uit, dus was daar ook een gerecht van!

Mijn fangirl nam een eevee-sorbetijsje, die erg lekker was! Mijn fangirl had alleen dit als eten, maar ze zat hierna ook helemaal vol. Zelfs het bestek was in het teken van Pokémon!

Ikzelf nam een Eevee-gerecht. Een rijstburger, kip, noodles, sla, aardappelsterretjes en meer! Dit gerecht was ook erg vullend en daarnaast hadden we nog twee drankjes: eentje in het teken van Mew, en eentje van Articuno! Allebei met nog wat ijs erbij. De prijzen zijn iets duurder dan normaal eten in Tokyo (normaal aten we voor ongeveer 10 euro per maaltijd, nu waren we richting de 25 euro aan het eten), maar dat was het zeker waard!

Halverwege het eten kwam Pikachu eraan, die nog wat lichte dansjes deed en op de foto ging met kinderen. Wij vonden het daarna tijd om nog even door het café te lopen en alle decoraties te bewonderen. Vooral de lange tafel was erg leuk met de starters en Eevee en Pikachu erop!

Nog even genieten van alle decoraties, nog wat merchandise scoren van het café en we konden het restaurant weer verlaten. Wat was het toch leuk! En het café zit naast het Pokémon Center, dus daarna konden we ook nog de winkel leeg kopen.

Het Pokémon Café was heerlijk om te bezoeken. Lekker eten, leuke decoraties en de fanatieke Pokémontrainer kwam helemaal naar boven! Ik raad je dus zeker aan om een tafeltje te reserveren voordat je naar Tokyo vertrekt, want dit wil je niet missen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.