Wat ik wil doen tijdens mijn volgende Tokyo-trip

Ik ben al een half jaar niet in Tokyo geweest, maar wat zou ik toch graag weer terug willen! Ik ben wekelijks Tokyo/Japan-vlogs aan het kijken en wil me nu al voorbereiden op mijn volgende vakantie in Tokyo. Het zal nog even duren (eerst even veel werken en veel centjes verdienen na mijn studie), maar dan willen we minimaal twee weken door Tokyo rondstruinen. Een week is namelijk vrij kort en we moesten wel snel alles bezoeken. We willen graag nog alle wijken die we bezochten opnieuw verkennen, maar vooral de volgende dingen willen we maar al te graag doen.

In Ginza kan je heerlijk uit eten en geweldige sushi proeven. We zijn wel in de wijk geweest, maar gingen snel door naar onze volgende bestemming. De volgende keer wil ik graag uit eten in Ginza en de meest lekkere sushi proeven die je je maar kan voorstellen.

Tokyo Tower is een toren die wat lijkt op de Eiffeltoren en hebben we alleen van veraf gezien, maar we hopen deze de volgende keer wel te gaan bezoeken! Daarnaast willen we ook de Tokyo Sky Tree in. In mei hebben we alleen het winkelcentrum eronder bezocht, maar gingen we niet de toren zelf in. De volgende keer gaan we misschien wel!

Het Monster Café is een heel apart maid café vol met gekke kleuren en wezens. Een unieke ervaring, daar wil ik wel een bezoekje aan brengen! Daarnaast is Joypolis in Odaiba (een eiland dichtbij het centrum van Tokyo) een indoor pretpark met allemaal 4D-attracties. Klinkt erg leuk, maar toen we in Odaiba waren was het al erg laat. De volgende keer hopen we in ieder geval wat attracties mee te gaan maken!

We gingen in mei langs Shinjuku Gyoen Garden, een prachtig park met Japanse tuinen. Het is een ideale plek om even uit te rusten, dus de volgende keer willen we een dagje even in alle rust in het park zitten en even ontspannen. Daarnaast hebben we Shinjuku (een uitgaanswijk) niet echt bezocht, dus de volgende keer willen we deze wijk ook wat beter bekijken.

We zagen Mount Fuji in de verte, maar wat lijkt het ons leuk om deze berg van dichterbij te zien! Er zijn dagtripjes die in de buurt van de berg zijn, dus dat willen we zeker gaan zien. We vonden van een afstandje Mount Fuji al zo indrukwekkend, laat staan als we het nog beter zien!

Naast deze leuke dingen in de stad zelf, zijn er nog andere dagtripjes die we de volgende keer ook willen doen. Zo willen we naar Yokohama, een stad dichtbij Tokyo waar je bijvoorbeeld een noodle-museum hebt en allemaal leuke dingen kan doen. Ook gaan we graag naar het Ghibli museum, hoewel je ver van tevoren moet reserveren. De films die ik van Ghibli heb gezien zijn echt heel bijzonder en mooi, daar wil ik meer van zien! Ook lijkt het me leuk om naar Disney Sea en Disney World te gaan, beide toffe pretparken die er schitterend uitzien.

Ja, er is genoeg te ontdekken in Tokyo. Ik denk dat je zelfs na een maand nog niet alles hebt gezien! Maar goed, dat is ook het mooie, want er is altijd een reden om terug te gaan naar deze geweldige stad. De volgende keer vertel ik over de plekken buiten Tokyo die ik zeker wil zien!

Wat lijkt jou het leukste om te doen in Tokyo?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.