30 Day Anime Challenge dag 11 t/m 15

Deze maand doen Robin, Lieke en ik de 30 Day Anime Challenge, waarbij we bij elke dag een bepaalde anime benoemen. Ik zet na 5 dagen telkens weer een deel van de challenge online, waarbij ik je hopelijk veel nieuwe anime kan laten ontdekken!

79648b7f888619ac6c19bf7706ecc74f

Day 11 Favorite Tech Anime

Ik ben op dit moment bezig met Code Geass, een anime waarin er bepaalde machines zijn die bestuurd kunnen worden door mensen. Het verhaal speelt zich af in 2010, waarin Britannia Imperium Japan heeft overgenomen. Lelouch Lamperouge wil dit rijk vernietigen en strijdt samen met andere rebellen tegen het Imperium en zijn leger. Ik ben nog niet heel ver, maar alle gevechten tussen de gestuurde robots ziet er heel flitsend uit!

Code_geass_main_page_picture

Day 12 Saddest Anime Scene

De laatste scène van Your Lie in April zou door vele mensen bekeken worden met wat tissues bij de hand voor de eventuele tranen…

Day 13 Anime Character You Are Most Similar To

Hierbij ga ik voor Brock uit Pokémon. Hij ziet maar vaak genoeg mooie dames om hem heen, maar het hart van één van deze dames weten te veroveren? Ho maar. Daarbij kan ik ook steengoede grappen vertellen… Snap je hem, steen? Brock is een gymleader met… Oké laat maar.

Day 14 Anime That Never Gets Old No Matter How Many Times You’ve Rewatched It

Ik volgens mij geen anime opnieuw gezien, maar dit wil ik zeker nog doen met Fullmetal Alchemist Brotherhood, die serie is gewoon een legende!

Day 15 Favorite Animal Sidekick, Pet Or Summoning From Any Anime

In Momo Kyun Sword wordt hoofdpersonage Momoko vergezeld door drie dieren, namelijk een vogel, hond en aap. Deze anime is echt best raar (maar ik heb ook niet onwijs veel rare anime gezien, volgens mij kan het nog veel erger) en debiel, maar heeft wel wat humor. Deze beesten zou ik ook wel als gezelschap willen hebben, aangezien je ook door deze wezens kan transformeren en bepaalde krachten kan krijgen.

5528-momo-kyun-sword

Dit was de 30 Day Anime Challenge voor deze keer! Over vijf dagen komt er weer een nieuw deel online, neem dan vooral even een kijkje op mijn blog!

Welke anime hiervan heb jij al gezien?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Hahaha, ja stiekem lijk jij wel veel op Brock :’D Mijn eerste blogje komt morgen online trouwens!

    1. We hebben dezelfde ogen is mij verteld.

  2. Makker, jij zou je naam kunnen veranderen in Brock.

    1. Brock Zuijderduijn klinkt wel lekker uit de bek.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.