30 Day Anime Challenge dag 16 t/m 20

Dit is nu al de vierde editie van de 30 Day Anime Challenge! We zitten al over de helft en vandaag kan ik weer vijf dingen in het teken van anime benoemen. Mijn blogcollega Robin (Ten No Juin) nodigde mij uit om deze challenge te doen en Lieke (Make It Personal) doet er ook aan mee!

79648b7f888619ac6c19bf7706ecc74f

Day 16 – Anime with the best animation

Ik heb het meest genoten van de animatiestijl bij No Game No Life. Al die felle kleuren, spetterende landschappen, gedetailleerde locaties, mooie special effects, ik keek echt mijn ogen uit tijdens No Game No Life!

4023-no_game_no_life

Day 17 – Favorite supporting male anime character

Don Patch uit Bobobo-bo Bo-bobo vond ik echt geniaal. Ik kan mij nog weinig herinneren van deze anime, maar ik keek dit in de brugklas en lachte mij altijd kapot om deze serie. Het is heel random en heeft totaal geen logica, maar ik kon er echt van genieten. Ik weet nog goed dat dit oranje zonnetje mij vaak aan het lachen kon krijgen. Ik moet echt eens deze anime opnieuw zien (het liefst in het Nederlands)! Daarbij heette een personage ”Ruftie” omdat hij scheetbollen kon maken, hoe geniaal!

Don_Patch

Day 18 – Favorite supporting female anime character

Hierbij ga ik natuurlijk voor Misty, mijn favoriete vrouwelijke compagnon uit Pokémon! Met haar begon het hele avontuur en haar koppigheid (en stiekeme verliefdheid voor Ash) kon ik altijd waarderen als klein kind.

250px-Misty_AG

Day 19 – Most epic scene ever

Dit is by far het eindgevecht van Fullmetal Alchemist Brotherhood, die scène wist mijn hele wereld echt te doen laten schudden!

Day 20 – Anime character that gets on your nerves

De laatste vijand in Death Note vond ik maar al te irritant. Ik laat maar niet zijn/haar foto zien voor het geval ik zou spoileren, maar ik was wat teleurgesteld aan het einde van deze anime door deze persoon.

 

Dit was de 30 Day Anime Challenge voor deze keer! Over vijf dagen komt er weer een nieuw deel van de challenge online!

Welke anime die ik heb genoemd ken jij?

1 reactie

  1. jaaa day 20 ben ik het ZO mee eens o_o was inderdaad irritant!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.