30 Day Anime Challenge dag 26 t/m 30

We zijn alweer aangekomen bij het laatste deel van de 30 Day Anime Challenge. De afgelopen maand heb ik telkens een deel online gezet van deze challenge en Robin (Ten No Juin) en Lieke (Make It Personal) doen hier ook aan mee. Vandaag kan ik de laatste 5 dagen uit deze challenge bespreken, daar gaan we dan!

79648b7f888619ac6c19bf7706ecc74f

Day 26 – Best Anime Fight

Het eindgevecht bij Pokémon Origins vond ik geniaal. Deze anime is maar 4 aflevering van bij elkaar anderhalf uur en heb ik al meerdere keren gezien. De laatste aflevering is zo episch en het laatste gevecht maakt de serie helemaal af. Ik hoop echt dat ze meer van zulke korte animeseries gaan maken, want deze is vele malen beter dan het avontuur van Ash!

Day 27 – Most Badass Scene From Any Anime Character

Sommige scénes waarin Light in Death Note iedereen voor de gek wist te houden vond ik ontzettend badass! Hij is namelijk de meest gezochte persoon op de wereld en toch weet hij anoniem te blijven, wat een held!

Day 28 – Favorite Quote From Any Anime Character

Alle liefdevolle quotes van Asuna uit Sword Art Online hoor ik maar al te vaak en al te graag!

Day 29 – An Anime You Wished Was Real

Sword Art Online! Nou ja, niet het je-kan-niet-meer-naar-de-echte-wereld, maar virtual reality waarin je compleet kan leven in een digitale wereld is wel heel tof. De wereld van SOA vind ik zo gaaf en gamemakers zijn nu ook bezig met een echt virtual realitygame van deze serie! Wie weet kan deze anime toch een beetje werkelijkheid worden…

sword-art-online-oculus-rift-virtual-reality

Day 30 – An Anime You Wish Never Ended And Continued On

De anime van Pokémon Origins! Ik had graag alle avonturen gezien uit de andere Pokémongames, dat zou heel vet zijn!

 

Dit was dan de 30 Day Anime Challenge! Een erg leuke challenge, bedankt Robin voor het starten van deze challenge! Hopelijk heb je een paar nieuwe anime erbij die je zou willen zien! Laat mij gerust jouw anime-aanraders weten via de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.