Als er een roddelblad zou zijn over bookbloggers

Als ik bezoekjes aan mijn oma breng, zie ik vaak het magazine Privé liggen. Soms blader ik dit tijdschrift eens door en ik moet vaak lachen om alle idiote stukken die erin staan geschreven en alle roddels die worden verspreid over beroemdheden. Het gaat af en toe helemaal nergens over! Mijn Fanboybrein dacht even wat langer na en ik kreeg een idee in mijn hoofd: wat als er een roddelblad zou bestaan voor boekbloggers? In het begin leek het mij maar raar, maar volgens mij zou je er nog best veel mee kunnen doen. Dus ja, ik dacht wat langer na en ik heb al een hele waslijst bedacht met de inhoud van het roddelblad. Neem alles met een korreltje zout, het is namelijk behoorlijk sarcastisch (en hopelijk vind je het heel grappig). Het is vooral voor de lol, hopelijk vat niemand het verkeerd op en alles is totaal niet op waarheid gebaseerd (of toch wel?)! Ken je een blogger niet die wordt genoemd? Geen probleem, als je op de naam klikt van de blogger kom je op zijn/haar site uit. Ben je er klaar voor? Zie hier het roddelblad over bloggers!

 

Inleiding

Hé beste lezer,

Ben jij ook zo benieuwd naar het privéleven van boekbloggers en alle spanningen die bij het bloggen komt kijken? Ja ja, in boekblogland is er genoeg drama, intrige, geheime liefdes, het leven als een blogger is echt heel spannend! In dit roddelblad kom je alles te weten over alle super-duper-secrets van boekbloggers. Waarschijnlijk zeg je maar al te vaak ”OMG!” tijdens het lezen van dit blad, dat staat vast, want vele feiten zijn echt shocking! Lees snel alle sappige, rauwe, dramatische roddels over je favoriete boekbloggers.

 

Battle of the Gingers

Boekblogland heeft een bekende blogger die al een hele lange tijd hard aan het bloggen is, namelijk Emmy (Zon en Maan). Zij post meestal dagelijks twee keer per dag een recensie of andere leuke blogpost. Deze dame met haar herkenbare rode krullen is de enige in haar gingersoort in boekblogland, maar wacht? OMG, er is een roodharige blogger bij gekomen! Laatst heeft Eline (All the Feels) een blog aangemaakt, de strijd is geopend! Eline is vastberaden om haar roodharige tegenstander te verslaan wat roodharige famousheid betreft. Als dat maar goed gaat! We spraken beide dames en hun kijk op de toekomstige strijd:

Emmy: ”Die kleine meid kan doen wat ze maar wil, mij krijgt ze niet klein! Kom maar op Eline, ik maak je af en trek al die rode haren uit je kop!”

Eline: ”Ik ga vet beroemd worden met mijn blog en die Emmy eens een poepie laten ruiken. En weet je wat? Volgens mij verft Emmy haar haar gewoon. Die rode kleur is zo onnatuurlijk… Ik ben hier de ware roodharige!”

OMG OMG OMG NIEUWSFLITS: Verft Emmy haar haren rood zodat ze meer fame krijgt? OMG daar moeten we op uit… Wordt vervolgd!

 

Shocking nieuws: Katja gespot zonder Dr. Martens schoenen!

Katja (bekend van de blog That Blonde Woman) is een heerlijke meid staat bekend om haar goede boekensmaak, haar beauty, haar gevoel voor mode… Maar wacht! Katja, herkenbaar door haar glanzende Dr. Martens schoenen, is gespot in Utrecht zonder haar fabulous schoenen! Waar is de echte Katja gebleven? Is ze ontvoerd door aliens? Gaat ze door een levenscrisis waarbij ze een nieuwe identiteit wil aannemen? Of zijn haar voeten opeens absurd gegroeid? Veel theorieën, maar er is nog geen duidelijkheid wat deze blonde dame betreft.

 

Lobster Joost Wie is nou de Lobster van NerdyGeekyFanboy?

Ja mensen, dit is het grote raadsel wat het blad Bookbloglovers & Bookblogbitches erg bezig houdt. Deze goddelijke adonis, de jonge leeuw die eeuwig op jacht is naar vrouwelijk schoon in de bloei van zijn leven, de Superman onder de bloggers, wie heeft zijn hart gestolen, of moet dat nog gebeuren? Heel blogland is druk bezig om uit te vogelen welke chick Joost aan de haak kan slaan. We hebben al een lijstje aangemaakt van potentiële lovers van deze te gekke fanboy:

 • Het schijnt dat Joost laatst is gespot met een blonde meid bij de Heineken Music Hall op dinsdag 20 oktober. Wie weet had hij wel een date met dit meisje! Het kan natuurlijk ook zijn zus zijn, hij had namelijk al gemeld dat hij die dag met zijn zusje naar het concert van Fall Out Boy zou gaan. Dit is dus een onwaarschijnlijke match, maar je weet maar nooit, wie weet liegt onze fanboy de hele boel bij elkaar…
 • Dames in boekblogland kunnen ook hun slag slag slaan bij NerdyGeekyFanboy. Wie weet heeft Joost aan lopen pappen met Joany (Pencils & Paper) – we kunnen dan meteen vragen stellen wie de vader is van het toekomstige kindje van Joany, OMG! – of wie weet heeft hij wel geheime affaires met de dames van BlossomBooks (hoe is hij anders aan dat boekenpakket gekomen in februari? Misschien heeft hij op een hele andere manier de prijs voor ”beste Grishakostuum” gewonnen…). Zou Joost zijn weg in de uitgeverijwereld omhoog hebben gewerkt door aan te pappen met alle uitgeverijdames? Tijd om daar achter te komen…
 • Uiteraard zijn we niet de mensen vergeten die Joost in het dagelijks leven vaak zien. Joost is van plan om op kamers te gaan in Rotterdam, zou er een meisje in Rotterdam zijn hart hebben gestolen waardoor hij bij haar wil zijn – #cute – en dat hij dan voor eeuwig bij haar kan zijn?
 • Het schijnt dat Jennifer Lawrence interesse heeft in NerdyGeekyFanboy. Laatst zei de actrice die Katniss Everdeen speelt in de films van de Hongerspelen tijdens een talkshow: ”NerdyGeekyFanboy, die beroemde bloggozer? O ja wauw, daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten!” *flinke bloos en gegiechel. We hebben nog geen bevestiging dat Joost heeft gereageerd op deze uitspraak, maar de paparazzi houdt hem goed in de gaten…

 

Volgende keer in Bookbloglovers & Bookblogbitches:

 • Heeft Emmy nou echt rood haar of verft ze het?
 • Pikante foto’s van Leigh Bardugo samen met boekbloggers.
 • Kerstliefde: Welke bloggers hebben er samen een romantisch kerstdiner?
 • NerdyGeekyFanboy op heterdaad betrapt!

Wordt snel abonnee van Bookbloglovers & Bookblogbitches! Voor maar 200 euro per maand krijgt u maandelijks het magazine opgestuurd en bij aanvraag van het abonneeschap ontvangt u een gratis sleutelhanger met daarin een foto van een boekblogger! Wie wil dat nou niet? Mail snel voor een inschrijving naar bookblogloversenbookblogbitches@ditisgeenechtemailadres.nl en lees mee!

 

Tsja… Ik ben raar. Hopelijk vond je het leuk om te lezen! Mijn ideeën over dit roddelblad zijn eigenlijk nog lang niet klaar. Zou jij meer willen van dit soort bizarre posts? Laat het mij dan vooral weten! Ik heb namelijk duizenden ideeën voor vervolgdelen. Ben je zelf een blogger en wil je maar al te graag in het roddelblad komen (ik beloof je dat het niet haatdragend wordt en dat ik het je eerst laat lezen voordat het online komt), zeg het gerust! Straks kan je zomaar een sappige roddel worden van de Bookbloglovers & Bookblogbitches-redactie…

38 reacties

1 ping

Naar het reactie formulier

 1. Nou ik heb nog wel een sappige roddel.
  Ik heb ehoord dat die mascha – van het leeslint- haast wel geemogreegd moet zijn. Ik bedoel maar, de laatste post komt uit augustus… Volgens mij is ze verhuist naar lifestyle land… Aiii

  Ow joost :”) geweldige stukjes

  1. Wow OMG serieus! Daar maakt de redactie een aantekening van…

 2. GEWELDIG om te lezen dit!! XD

 3. Hahaha wat een supergrappig en origineel dit!

 4. Wauw Joost, wat een super leuk idee! Echt heel tof gedaan! (:

 5. Dit is mijn nieuwe favoriete ding in de geschiedenis van alles.
  Je snapt natuurlijk wel dat je met zo’n cliffhanger niets anders kunt dan een vervolg schrijven, toch???? 😀

  1. Ja, snel deel 2 schrijven want iedereen piest natuurlijk in hun pantalon van nieuwsgierigheid!

   1. Als ik een pantalon had zou ik er zeker in piesen, maar helaas. Of misschien is het wel beter? xD

 6. Hahahah wat een geweldig idee! Heb echt hardop zitten lachen haha.

 7. 200 euro maar! Ik ga snel mailen. (ik ga stuk)

 8. HAHAHHHAAHHA.
  Ohmygod, hilarisch Joost! Zometeen krijg je nog meer fangirls erbij, je bent al inmiddels een celeb HAHA

  1. Ik zit hier flink te lachen achter mijn computer. :’)

 9. OMG! Op dit moment wil ik me echt gaat abonneren! (Is er misschien een mogelijkheid? ;))
  En dit is eens zo leuk om te lezen, dat is waarom ik je blog volg, denk ik!
  o, en PS: zoek je nog werk, misschien moet je dan eens solliciteren bij een roddelblaadje of zo. Het is precies je lijf geschreven!

  1. Als ik bij een roddelblad zou werken zouden beroemdheden niet meer veilig zijn, hahah!

    • Angela op oktober 24, 2016 om 7:55 am
    • Reageer

    Als Joost bij een roddelblad zou gaan werken, zou alles om Jennifer Lawrence draaien. `Het gerucht gaat dat Jennifer Lawrence heeft besloten om te daten met Joost van NerdyGeekyFanboy.´ Lijkt me een pittig fijn blaadje om te lezen.

    Leuk gedaan weer!

    1. Dit is best wel waar, alleen moet het gerucht dan wel echt waar zijn please.

  • Esmée op oktober 24, 2015 om 11:06 am
  • Reageer

  Hahahaha OMG geniaal! Ik ga echt helemaal stuk, geweldig idee XD

  • Fieke op oktober 24, 2015 om 11:53 am
  • Reageer

  Geniaal! 😂😂😂
  Ben benieuwd naar het volgende stuk.

 10. Hahaha, fantastisch! Ik zie een glanzende carrière voor jou als roddelblaadjesmaker :’)

 11. … sprakeloos xD

 12. Geniaal, ik kan er niks anders over zeggen!!

  • Ben Kwaak op oktober 24, 2015 om 2:00 pm
  • Reageer

  OMG! Ik ga zeker een abonnement nemen! Alleen 1 vraagje: zijn de foto’s in de sleutelhanger pikant of moet ik dan op de volgende editie wachten?

  1. Uiteraard heeft de redactie een aantal zeer pikante foto’s kunnen regelen uit het archief!

 13. Serieus Joost, geniaal!

 14. Geef ons alsjeblieft meer van deze bizarre posts! This might be the best blogpost ever created.

  1. Haha, dat is een groot compliment! 🙂 Er komen er zeker meer van!

 15. Wauw dit is zo geniaal! Ik lag helemaal dubbel tijdens het lezen.
  Bij dezen geef ik mij vrijwillig op om in het roddelblad vermeld te worden. (Dat klinkt vaag, vind je niet?)

  1. You volunteer? Hmm, Katniss-mentaliteit, dat mag de redactie van Bookbloglovers & Bookblogbitches wel! Hopelijk zijn ze ook een beetje lief tegen je…

 16. Whaha, dit is echt te leuk!

  • Anika op oktober 24, 2015 om 9:35 pm
  • Reageer

  Hahha, echt geweldig! Ik kijk uit naar de volgende editie!

 17. ♪♫ “God put a smile upon my face … ” ♪♫
  Oh nee, het is Joost die dat voor elkaar kreeg. 🙂

 18. Hahaha geweldig Joost!

 19. Dit is echt wel super droog, haha xD 200 euro voor een abbo – doe mij die maar!

  1. Dat is natuurlijk wel exclusief administratiekosten (van 1000 euro)…

 20. Yes please, yes please, yes please! Geweldig! Give me more <3

 21. Hahahahah dit is echt heerlijk Joost!
  Ik zeg: nieuwe carriere opties!

  Het boekenblogger maandblad is helemaal jou ding :p

 22. We want more! We want more! Haha, heerlijk dit. Misschien wil Lays (of een ander chipsmerk) je sponsoren en kun je zo zorgen voor een kleine oplage van je eigen magazine, verkrijgbaar bij de boekhandel 😀

  1. Hahaha, ”Dit roddelblad wordt mede mogelijk gemaakt door Lays Paprikachips!”

 1. […] Joost heeft nog leuke ideetjes om uit te werken op zijn blog. Dit roddelblad over Bookbloggers is best wel […]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.