#BBBookstagram Challenge 2018 #2

Deze maand heeft Blossom Books een leuke actie op Instagram, waarin er elke dag een foto wordt geplaatst in een bepaald thema. Elke dag in augustus heeft een thema, waarbij jij ook een foto op Instagram kan plaatsen met de hashtag #BBBookstagram. Dit vind ik zelf erg leuk, want vele andere lezers doen ook mee. Zo tof om elke dag te zien wat iedereen van de challenges weet te maken! Ik probeer elke dag mee te doen, dus daarom heb ik ook elke dag een foto op Instagram geplaatst. Het leek me leuk om overzichten te maken van de foto’s die ik voor deze challenge heb gemaakt, hierbij het tweede overzicht van dag 11 tot en met 20. Heb je het eerste overzicht gemist? Die kan je hier terugkijken.

 

Op de elfde dag liet ik de boeken zien die ik op YALC liet signeren dit jaar. Het zijn er een hoop! Ik zou nog niet eens willen zien hoeveel boeken ik gesigneerd heb in mijn boekenkasten, want dat zijn er een hoop… Auteurs ontmoeten is gewoon ontzettend leuk!

De dag daarna moest je je favoriete contemporary laten zien. Ik heb er zo veel! Grappige verhalen, zielige verhalen, mooie verhalen, er zijn er zo veel! Ik heb in ieder geval een kleine collectie gemaakt van mijn favoriete contemporary, terwijl het er eigenlijk veel meer zijn…

Blue Monday! Ik wilde niet de sombere tour gaan, dus ik heb allemaal blauwe boeken uit mijn boekenkast gepakt. Niet alleen boeken, maar ook boekenleggers, Funko Pops, kaarsen en artprintjes! Hopelijk heb ik daardoor de Blue Monday van mijn volgers een stukje vrolijker gemaakt.

Dan dag 14 met het thema alter ego! Daarbij moet natuurlijk een bepaald boek in de spotlight staan… Ik had alleen geen merch bij de hand van Alter Ego, dus ik heb wat helden en schurken uit verschillende series toegevoegd als decoratie bij het boek.

I like big books! Het werd tijd om wat dikke boeken op de foto te zetten. Ik had wat dikke pillen erbij gepakt, met nog een Funko van Daenery (aangezien Game of Thrones op de foto staat) en een artprintje van Katara die gemaakt is door Hannah Alexander Artwork.

Het volgende onderwerp van de BBBookstagram: klassiekers! Ik heb gekozen voor drie YA-klassiekers waarvan ik hoop dat deze boeken over generaties nog worden gelezen. Ik heb het over de Noorderlichttrilogie, De Hongerspelen en Harry Potter.

Read this next. Op deze dag liet ik mijn volgende boek zien dat ik ging lezen, namelijk We come apart, een verhaal in vrije versvorm. Ik begon aan dit boek uiteindelijk in de avond en ik had hem binnen twee uur uit! Een erg bijzonder en mooi verhaal, mijn recensie zal nog volgen!

Dan de volgende challenge, #newin. Oftewel, een nieuw boek! Ik koos voor de graphic novel-serie Gung Ho, welke ik recenseer voor Fantasywereld. Een hele gave serie, ik hoop snel de laatste twee delen te gaan lezen. Volgens mij zal ik hier wel nog een tijdje op moeten wachten…

Dan hebben we dag 19, swim and read! Ik was toevallig de dag ervoor bij het strand, dus ik had nog een foto gemaakt van het boek dat ik aan het lezen ben en het uitzicht op het strand. Heerlijk!

Tot slot hebben we nog dag 20: OTP, oftewel One True Pairing. Dit is koppel waar je helemaal weg van bent. Ik koos voor twee personages uit Geekerella, aangezien de ontzettend geeky zijn.

Dit is het tweede deel van de #BBBookstagram! Hoe gaat het met jouw foto’s, welke challenges vond je het leukst?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.