#BBBookstagram Challenge 2018 #3

De #BBBookstagram is een veelgebruikte hashtag als ik op Instagram kijk. Blossom Books heeft deze maand een challenge opgezet waarin mensen elke dag een foto plaatsen met een bepaald thema. Ik doe elke dag mee met de challenges, dus ik laat je graag mijn foto’s zien van de afgelopen tijd! Nu laat ik de laatste foto’s zien van de challenge.

 

Dag 21: Finished in one day. Toevallig had ik een aantal weken ervoor een Friday Five geplaatst over dit onderwerp, dus deze was simpel!

Tijdens de 22ste dag liet iedereen zijn/haar favoriete omslag zien. Ik kan gewoon niet kiezen! Ik had er vijf uitgekozen. Van twee boeken heb ik zelfs bijbehorende kaarsen van Proud Book Junk!

Ver van hier, een boek in een ver land! Dan dacht ik meteen aan de trilogie van Alwyn Hamilton, die ik heb mogen interviewen tijdens Castlefest. Haar volgende boeken zullen ook afspelen in verre landen, ik ben zo benieuwd!

Een gouwe ouwe, een boek dat goed blijft. Ik moest denken aan The Darkest Minds, aangezien deze trilogie in het Engels al vele jaren bekend is. Pas vanaf vorig jaar is deze reeks populair geworden in Nederland. Een erg goed verhaal, ik vond de boekverfilming ook erg tof.

De dag erna ging over body positivity. Ik heb het boek Body positive power niet, dus ik koos een boek waarin een personage met een maatje meer helemaal perfect is zoals ze is, zoals Molly in De voordelen van onbeantwoorde liefde! Je ziet meteen een klein stukje van mijn propvolle boekenkast…

De dag erna is het thema ’tissues’, dus een boek waarbij je moest huilen. Dat moest ik door onder andere deze boeken, maar in het bijzonder bij Charlie en ik. Lees vooral mijn recensie om de reden erachter te weten, want het is een vrij persoonlijke recensie.

Dan hebben we nog Books & Plants, alleen had ik geen enkele plek in huis waar het licht goed was en waar planten waren, dus ik was iets creatiever in de opdracht. Boeken met bladeren/planten erop! Nailed it!

Dan hebben we de Best Blossom. Pfoeh, die was wel lastig! De boeken van Tahereh Mafi, Kass Morgan, Leigh Bardugo, David Arnold, Marissa Meyer en Becky Albertalli zijn steengoed, maar ik koos voor Iskari, aangezien dit boek van binnen en buiten prachtig is!

De volgende dag moest je bookish goodies in de schijnwerpers zetten. Dan moet ik gewoon de spullen van Proud Book Junk laten zien, want haar goodies zijn zo leuk! En toevallig ben ik ook REP voor deze webshop, dus deze dag van de BBBookstagram was de ideale gelegenheid om een goodiebox van Proud Book Junk te laten zien.

De een na laatste dag stond in het teken van je Book Haul. Mijn Book Haul komt binnenkort sowieso online, maar hier alvast een voorproef van alle boeken die ik de afgelopen maand heb gekregen en gekocht!

De laatste dag stond in het teken van je wrap up, dus alle boeken die je hebt gelezen in de maand augustus. Na het maken van deze foto had ik nog meer boeken gelezen, dus uiteindelijk zijn het er meer dan er op de foto staan…

 

Woehoe, ik heb alle dagen van de BBBookstagram gedaan! Erg leuk om deze maand bezig te zijn met bookstagram. Heb jij ook bij alle dagen van de BBBookstagram meegedaan aan de challenge?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.