Beginnen aan Dungeons & Dragons? Vechel Fantasy helpt je op weg!

Ik ben al bijna drie jaar lang Dungeons & Dragons aan het spelen. Ik begon een spel waarin ik een half elf speelde die wat op mij leek, maar daarna ging ik los zoals het spelen van en barbaarse dwerg, of juist een flamboyant kattenwezen die altijd in de spotlight staat. Samen met wat vrienden heb ik geweldige avonturen beleefd door Dungeons & Dragons, en ik ben zo blij dat ik hiermee begonnen ben. Vechel Fantasy is een Nederlandse dungeon master die jou kan helpen met het begin van jouw avontuur!

Toen ik gevraagd werd om mee te doen aan D&D, moest ik eerst een eigen karakter maken. Toegegeven, je eerste karakter maken is best een karwei. Je moet haast het hele handboek lezen, keuzes maken wat betreft je personage en deze kunnen uitwerken. Wapens uitkiezen, spreuken uitkiezen en ook nog eens uitvogelen hoe het spel in zijn werk gaat. Als het ware maak je samen met je groep een verhaal, maar er zijn wel regels verbonden aan Dungeons & Dragons om het geloofwaardig te houden. Ik heb echt uren het handboek moeten doorbladeren, maar Vechel Fantasy kan ervoor zorgen dat je veel makkelijker je eerste karakter maakt! Rick Vechel vertelt via Vechel Fantasy alles over Dungeons & Dragons, zodat je makkelijker je eerste stappen maakt. Duidelijke uitleg in zijn video’s (maar ook podcasts zijn mogelijk), geeft heldere voorbeelden met ook nog eens illustraties om alles te verduidelijken. Als beginner is dit de ideale handleiding voordat je eerste personage maakt, dan gaat het stukke gemakkelijker!

Naast video’s en podcasts waarin je alles te weten komt over Dungeons & Dragons, heeft Rick nog meer diensten die hij aan kan bieden wat betreft Dungeons & Dragons. Tijdens een sessie heb je een dungeon master nodig die het spel begeleidt en de wereld en uitdagingen kan omschrijven. Wat nou als je een groep beginnende spelers bent en het lastig vindt om een dungeon master uit te kiezen, kan Rick je helpen! Hij kan namelijk je dungeon master worden en het spel begeleiden. Dit kan eenmalig, voor meerdere keren en hij kan zelfs een campaign maken voor kinderen!

Kinderen kunnen namelijk spelenderwijs via D&D genoeg leren. Rick kan een campaign maken waarin kinderen verschillende opdrachten moeten voltooien, waarin ze bijvoorbeeld puzzels moeten oplossen of juist werken aan taal. Leren is nog nooit zo leuk geweest! Bij Vechel Fantasy kan je een kind op unieke wijze wat bijbrengen, terwijl ze een fantasierijk avontuur beleven.

Mocht je zelf al een ervaren speler of dungeon master zijn, maar heb je weinig tijd voor het opzetten van een mooie quest of een wereld? Vechel Fantast heeft ook nog online content die je voor een prima prijs kan downloaden, zodat je zonder al te veel moeite indrukwekkende verhalen kan bedenken voor je spelers.

Ook al ben je een beginnende speler of juist een ervaren speler, Rick Vechel kan je genoeg bieden wat betreft D&D! Ik raad je zeker aan om zijn site eens te bezoeken, zodat je al zijn diensten nader kan bekijken. Ook zal er een livestream op 17 juni komen waarin je een character kan maken, zodat je als beginnende speler alle hulp krijgt! Hier kan je er meer over lezen. Roll initiative!

Speel jij ook Dungeons & Dragons, of ga je eraan beginnen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.