Bookbloglovers & Bookblogbitches #2

Afgelopen maand had ik een artikel geschreven over een roddelblad over boekbloggers. Het leek me best grappig als dit zou bestaan, dus ik maakte er gewoon zelf eentje! Er zit natuurlijk vooral veel geinige onzin in, het is puur iets waardoor ik even flink veel grappen kan maken over alle toppers van boekbloggers. Ik wist niet of de lezers het zouden kunnen waarderen, maar ik kreeg zo veel reacties en het werd zo vaak bekeken, dat ik al snel besloot dat er wel vervolgdelen moesten komen. Dus, de tweede editie van Bookbloglovers & Bookblogbitches is gemaakt, de redactie heeft weer flink gewerkt om de meest sappige roddels te vinden uit boekbloggersland. Wil je de editie van Bookbloglovers & Bookblogbitches lezen? Dat kan hier.

 

Inleiding

Beste sappige amusement-zoekers,

Bookbloglovers & Bookblogbitches is na de eerste editie erg bekend geworden. De abonnementen stroomden binnen en iedereen heeft een pikante sleutelhanger binnen van een boekblogger. Er waren een paar collega’s bij ons op kantoor die eerst een 18+-sticker erbij wilden doen omdat de foto erg pikant was, maar we willen de jongere boekblogliefhebbers ook bij alle roddels betrekken. In deze editie hebben we weer veel moeite gestopt. Bloggers zijn gestalkt door de paparazzi, interviews zijn gemaakt en grote geheimen worden onthuld in dit magazine.

Een aantal lovende reacties van de pers:

~ This might be the best blogpost ever created. ~ Linde (Booknuts)

~ Ohmygod, hilarisch Joost! Zometeen krijg je nog meer fangirls erbij, je bent al inmiddels een celeb HAHA ~ Lindsey (Burnmybook)

~ Dit is mijn nieuwe favoriete ding in de geschiedenis van alles. ~ Eline (All the Feels)

~ Ik snap echt niet dat onze ouders zo’n geniaal kind als jij hebben gemaakt. ~ Mijn zusje

 

Emmy en Eline ontmaskerd

In de vorige editie hadden we het over de Battle of the Gingers. Emmy (Zonenmaan) en Eline (Allthefeels) hadden een hevige strijd om de titel van meest beroemde Ginger-bookblogger. Eline had over Emmy gezegd dat ze geen echte Ginger is. Als roddelblad konden we het niet laten om de twee roodharige dames goed in de gaten te houden. En ja hoor, we hebben een primeur. Alles was één grote leugen. De twee dames hebben elkaar, zichzelf en de rest van de wereld bedrogen. De foto’s zeggen genoeg.

Eline ontmaskerd Emmy ontmaskerd

Ja beste mensen, onze Ginger-boekbloggers zijn helemaal geen Gingers! We hebben de o-zo-niet-gephotoshopte-foto’s bekeken uit de privé-fotoboeken van beide dames en ze staan vol met foto’s met hun echte haarkleur. Jammer dames, maar jullie zijn betrapt! De battle van de Gingers is dus voorbij, de aap is uit de mouw! Beide dames waren niet aanspreekbaar voor eventuele feedback, ze waren te druk bezig met huilen.

 

Wat is toch het geheim achter het haar van Ellis?

Nu we het toch over verschillende soorten haren hebben, een boekblogger heeft het meest fantastische haar op de wereld en menig boekblogger probeert het geheim achter het glanzende, goddelijke en magnifieke haar van Ellis te weten te komen. BBL & BBB sprak met Tim (Killing My Darlings) over zijn eerste echte ervaring met het haar van Ellis:2015-07-18 15.05.07

”Afgelopen zomer gingen een boel boekbloggers naar Londen op vakantie, waaronder Ellis en ik. Tijdens een avondje kletsen hadden een paar vakantiegangers onder ons een geheime club bedacht, waarin we eerst voor de grap het haar van Ellis zouden aanbidden. Het was eerst als grap bedoeld, maar al snel werd duidelijk dat het haar van Ellis anders was dan alle andere haren die ik ooit heb mogen aanschouwen. Het haar van Ellis is als een opkomende zon, een glanzende diamant en ruikt als de geur van de liefde. Ik weet dat Joost (NerdyGeekyFanboy) ook was bezeten van het haar van Ellis.”

BBL & BBB is verder op onderzoek gegaan naar het haar van Ellis. Ellis blogde eerst op DoorEllis, maar is nu een nieuwe blog gestart genaamd Cinderellis. Toeval? Wij denken van niet. Misschien is Ellis wel doorgedraaid met haar mooie haar en heeft daarom een wat koninklijke naam gekozen voor haar blog. Hoewel Ellis vaak incognito op haar universiteit rondloopt met zonnebril, wordt ze ook altijd herkend door haar blonde lokken. Moeten we het Ellis kwalijk nemen dat ze sterallures heeft? Nee, uiteraard niet, want hoe kan je ook anders met zulk haar OMG!

 

De laatste schatjes van NerdyGeekyFanboy

Onze wildebras, brullende leeuw en alfabloggerman Joost heeft de laatste tijd weer een druk liefdesleven gehad en meerdere lovers zijn voorbij gekomen. We hebben een lijst samengesteld met alle potentiële liefdes van deze fanboy (en we hebben hem mogen interviewen om hem uit te horen over zijn liefdesleven, snel verder lezen dus!). Hij heeft de laatste tijd nog meer fame gekregen doordat hij meedeed aan de nieuwe boektrailer van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries.

 

Joost had op 1 november twee schrijfsters aan de haak geslagen aan de foto’s te zien. Leigh Bardugo en Julie Kagawa hadden de charmes meegemaakt van deze fanboy. We hebben weinig bevestiging gehad van enige romantiek bij de twee schrijfsters, maar we vermoeden dat ze het geheim proberen te houden. Laten we het ook maar niet hebben over het kraak-de-kluis-team waar Joost in zat tijdens de Magic and Mayhem Tour, die heette namelijk Crows before Hoes (mooie verwijzing naar het nieuwe boek van Leigh Bardugo, Six of Crows), waarbij Katja (ThatBlondeWoman) nog even nadrukkelijk had gezegd dat de ”Hoes” allemaal van Joost zijn… Interessant…

Joost was in voor een interview met BBL & BBB en we hebben hem de volgend vragen gesteld:

Zo, Joost, hoe staat het nu met je liefdesleven? We zijn zelf gewoon van slag door de vele crushes die jij hebt.

Crushes, wie? Wat? Waar? Zien jullie iets wat ik niet zie offuh….

Dat weet je dondersgoed, heel boekblogland vraagt zich af welke chick jouw lobster is!

Ja dat vraag ik mezelf ook af, maar hoe moet ik een lobster hebben als ik geen ”chicks” heb? Of wacht, bedoelen jullie alle fictieve knappe dames uit boeken of actrices die spelen in leuke series of films? Pff, ja, zeg dat eerder, daar heb ik er genoeg van!

Ja, maar, we bedoelen echte dames die…

WACHT HEEL EVEN IK MOET WAT HALEN!

*ongemakkelijke stilte terwijl Joost rommelt in zijn boekenkast*

KIJK DIT MOET DUS GEBEUREN MAAR ZE IS ONBEREIKBAAR, OOOOOO WAT TRAGISCH! *laat de foto van hieronder zien*

Lawrence en ik 2Oh… Maar we wisten al dat Jennifer Lawrence interesse in je had, dat staat in onze eerste editie van ons magazine!

Wat… WAT… WAAROM WEET IK HIER NIKS VAN, NU HEB IK VELE AVONDEN GEWOON MET EEN BAK BEN & JERRYS EEN SERIE GEKEKEN OMDAT IK TOCH GEEN LIEFDESLEVEN HEB TERWIJL IK OOK MIJN GROOTSTE CELEBRITYCRUSH KON ONTMOETEN… Het leven is zwaar.

 

De redactie dacht eerst even dat de foto echt was en niet overduidelijk bewerkt was met Paint, maar nu weten we dat Joost zijn eerste stappen gaat zetten naar Jennifer Lawrence! Dit kunnen we uiteraard niet met zekerheid zeggen, voor hetzelfde geld slaat een leuke fangirl haar slag, je weet het maar nooit! Het blijft altijd spannend wat het liefdesleven van Joost betreft… We zullen zien wat er gaat gebeuren, BBL & BBB houdt een oogje in het zeil en zodra er dingen gebeuren, geven we een update in het magazine. #spannend

 

 

Word snel abonnee van Bookbloglovers & Bookblogbitches! Voor maar 200 euro per maand krijgt u maandelijks het magazine opgestuurd en bij aanvraag van het abonneeschap ontvangt u een gratis sleutelhanger met daarin een foto van een boekblogger! Wie wil dat nou niet? Mail snel voor een inschrijving naar bookblogloversenbookblogbitches@ditisgeenechtemailadres.nl en lees mee!

 

 

Ja, dit was dan weer de tweede editie van BBL & BBB. Ik heb het maar niet gehad over de werkelijke drama in boekblogland (ja serieus, dat is er echt, ik ben er nog steeds over verbaasd), hopelijk vond je de tweede editie ook erg grappig om te lezen! Als iedereen er enthousiast over is, maak ik zeker nog een editie over dit roddelblad. En geloof me, ik ben nog lang niet klaar met ideeën voor toekomstige roddels…

Wat vind jij het meest schokkende nieuws van BBL & BBB?

12 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik vind het wel enorm awesome dat je gewoon met Jennifer op de foto staat! Ik ben zo – wacht, was dat photoshop?

 2. OMG… het zijn geen gingers :O (goed gephotoshopd btw!)

  Was weer een leuke editie Joost 😀

 3. NEE
  NEE, JOOST, HOE KON JE
  JE HEBT DE WAARHEID ONTHULD!
  Ik ben… Blond

  Haha, wat was dit weer geniaal. Ik zag de twists totaal niet aankomen, en Joost, je paint/photoshop skills zijn niet te evenaren :’)

 4. Ohh geweldig Joost! Voornamelijk die foto met Jennifer Lawrence!

 5. HAHAHA. Dit maakt mijn dag! Ik word graag abonnee, is het geld meer dan waard!

 6. Hahaaha dit maakt echt mijn dag. Kan nu al niet wachten tot de volgende editie haha.

 7. Beste blog om mijn dag mee te beginnen! haha

 8. Whaahaha, die reactie van je zusje is geniaal!
  En die photoshop van het haar van Eline en Emmy is eng goed! En een andere kleur haar staat ze eigenlijk best goed. Mocht ze dat ginger ooit eens beu zijn….

 9. Haha, echt geweldig gewoon!

 10. Zegt meneer muts incognito 😉

  1. Nee joh dat is geen muts, het is een beanie.

 11. Hahaha, you made my day Joost! More of this, please!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.