Bookbloglovers & Bookblogbitches: Drama, fanfics en chipsfetisj

De redactie van Bookbloglovers & Bookblogbitches heeft mij weer een tijd laten wachten met de nieuwe editie van hun roddelblad. Af en toe kreeg ik een mailtje van één van de medewerkers waarin ze meldde dat de verzameling van alle roddels nog wat zachtjes verliep, aangezien er niet al te veel aan de hand was met boekblogland. Uiteindelijk had ik een deadline gezet voor de nieuwe editie en de redactie ging nog harder aan de slag. Paparazzi ging verstopt in bomen zitten om de meest pikante foto’s voor jullie te schieten, verslaggevers trokken alle feiten uit uitgeverijen, bloggers en bloglezers, dat allemaal om jullie weer wat sappige roddels te brengen uit boekblogland! Toen ik de mail kreeg met de nieuwe editie, was ik nogal geschokt. Moet ik dit echt op mijn blog zetten? Gaat dit niet wat te ver? Ach ja, op hoop van zegen dan maar…

 

Inleiding

Beste roddelliefhebbers en kletstantes,

De nieuwe Bookbloglovers & Bookblogbitches is een feit! Wij hebben ons stinkende best gedaan om weer wat grote roddels te vinden over al jullie favoriete bloggers. Daarnaast hebben we zelfs een nieuwe rubriek in ons magazine gezet, waarbij we zeker weten dat jullie lezers hier enorm om zullen smullen! Pak de popcorn er maar alvast bij, want na het lezen van dit magazine ga je op een hele andere manier naar boekbloggers kijken…

BBL en BBB editie mei

Mean Girls, maar dan in boekblogland

Drama, we hebben het allemaal wel in ons leven, maar niet in zulke grote mate als in boekblogland! Onze bloggers hebben op de haverklap ruzie en zijn jaloers op elkaar, dus wij hebben even een mooi lijstje opgesteld met de laatste grote gevechten tussen alle bloggers.

 • Ellis (Cinderellis) en Dande Leander: deze twee dames staan op het punt om uit te barsten. Ellis kennen we natuurlijk allemaal door haar glanzende blonde lokken. Haar krullen die maar al te fabulous zijn worden door al haar fans geadoreerd. Ellis is de queen als het om haar haar gaat, maar Dande gooit haar charmes in de strijd door haar geverfde haar. De dames hadden al meteen wat onenigheid. Moet Ellis zich bedreigd voelen nu iemand anders laat zien dat fabulousheid niet alleen maar voor Ellis alleen is?
 • Alle bloggers waarvan de blognaam eindigt met ”Library”, aangezien daar er echt te veel van zijn.
 • Gewoon bijna alle vrouwelijke fangirls die Joost wil hebben, want die fanboy kan niet telkens gedeeld worden!

 

Joost en zijn nieuwe fetisj

OMG, we hebben eindelijk uit kunnen zoeken waar Joost zijn hartje echt van gaat kloppen, namelijk chips! Op een donkere avond was deze fanboy enorm aan het Twitteren over de overweldigende lekkere smaak van chips en zijn droom om ooit een chipsdate te hebben. Ook hebben wij vernomen dat deze adonis ‘s avonds chips zit te eten, soms zelfs op tijdstippen dat Sesamstraat allang voorbij is en hij echt moet slapen… Is chips dus het juiste lokmiddel voor deze fanboy? Wij denken van wel. Ik zou zeggen, test het uit, het schijnt dat NerdyGeekyFanboy de voorkeur geeft aan de paprikasmaak.

Ook hoor we spannende verhalen op Twitter, want Joost heeft een eigen Ask.fm-pagina waarbij je anoniem vragen aan hem kan stellen. Normaal zijn er veel onschuldige vragen zoals zijn favoriete film, aanraders qua boeken en andere luchtige onderwerpen, maar afgelopen week kreeg Joost vragen of hij een crush heeft… Oeh, de redactie van Bookbloglovers & Bookblogbitches volgde het spektakel tot op de seconde! Heeft Joost een crush, zo ja op wie? Is er een Ask-vrager die heeft gezegd dat diegene Joost leuk vindt? Als redactie staan we zelf te trappelen om Joost vragen te stellen, maar als roddelblad moeten we toch uit andere bronnen informatie verkrijgen. Heb jij zelf nog een sappige vraag voor de fanboy van de lage landen? Sla je slag en vraag (anoniem) iets aan NerdyGeekyFanboy!

 

Bookbloggers-Fanfiction

We hebben het waarschijnlijk allemaal eens gelezen: Fanfiction over je favoriete boekbloggers. Vele fans schrijven tot in de nachtelijke uurtjes verhalen over verschillende bloggers. Al de fanfic gelezen over de avonturen van Esther (Leesverslaafde) en Esmee (Leesmee) op Zweinstein? De onmogelijke en gevaarlijke liefde/harem tussen de vampier Tim (Killing my Darlings) en de dames van Booknuts (#TeamKillingmyBooknuts)? Fans schrijven er op los en zetten boekbloggers in een heel ander daglicht. Bookbloglovers & Bookblogbitches introduceert daarom nu de rubriek met Fanfiction, waarbij we elke keer een Fanfiction behandelen over boekbloggers. Deze keer laten we een stukje zien van de schrijfster FanboyLoverxoxo, die een vurige liefdesscène heeft geschreven over, wie kan het ook anders, onze NerdyGeekyFanboy!

Sidenote van NerdyGeekyFanboy zelf: dit was dus het moment waarin ik schrok en twijfelde of ik dit wel online moest gooien want dit is heel vreemd, ik waarschuw je alvast, hierdoor ga je nooit meer op een normale manier naar mij kijken help. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele trauma’s.

Joost temde zijn wilde manen door met zijn zwoele handen soepel door zijn haar te gaan en stapte uit de trein in Utrecht. Vorige week stuurde Emmy (Zon en Maan) hem een geheimzinnig bericht via Whatsapp dat Joost naar Utrecht moest komen voor een grote onthulling die Emmy met hem wilde delen. Wat zou Emmy te zeggen hebben tegen hem? Zou het iets bijzonders zijn? Joost had honderden vragen in zijn hoofd en zag daardoor niet het begin van de roltrap, waardoor hij bijna viel op de roltrap met tientallen treinpassagiers om hem heen. Joost was nog niet klaar met zijn dagelijkse portie ongemakkelijkheid, dus terwijl hij wilde pogingen deed om rechtop te blijven staan, gleed zijn broek nog naar beneden op zijn enkels, zodat iedereen zijn Pikachu-onderbroek kon zien. Eenmaal boven de roltrap aangekomen strompelde Joost verder, hees zijn broek omhoog en liep vol schaamte door naar een steegje in het centrum van Utrecht, waar Emmy op hem zou wachten. De volle maan scheen aan de hemel. Het was al erg laat, maar Joost moest weten wat Emmy te zeggen had. Eenmaal aangekomen bij het donkere steegje zag hij Emmy’s ogen die hem intens aanstaarden.

”Ik ben hier Emmy, wat heb je te zeggen o rode boskat?” zei Joost terwijl hij zijn borst omhoog trok om imposanter te lijken, wat compleet mislukte. Emmy stapte uit de schaduw, liep op Joost af en bracht haar handen naar haar gezicht. Emmy pakte de rand van haar gezicht, trok eraan en Joost kwam tot de conclusie dat dit niet de echte Emmy is, het was namelijk een masker! De geheimzinnige persoon haalde het gezicht van Emmy van de ware verschijning af. De persoon die achter het gezichtsmasker van Emmy zat was niemand minder dan… Jennifer Lawrence! Joost greep zijn hart vast terwijl Jennifer dichter bij Joost kwam.

”Ja Joost, ik ben het, de beroemde actrice Jennifer Lawrence die zelfs naar je favoriete soort chips ruikt! Maar dat is nog niet alles, het is volle maan, en ik moet je melden…. DAT IK EEN WEERWOLF BEN!”

De maan scheen harder dan ooit, Jennifer keek op naar de volle maan en begon zachtjes als een wolf te janken. Joost lag door de schok al helemaal op de grond en spartelde als een echte fanboy in het rond. DIT KON TOCH NIET WAAR ZIJN? Net toen Joost wat over de schrik heen was, stond een weerwolfvorm van Jennifer Lawrence voor zijn neus. Jennifer had een blond donsvachtje rondom haar lichaam, scherpe klauwen en grotere hoektanden die Joost met gemak konden doorboren. 

Joost wist wat hij moest doen. Dit was zijn enige kans om deze avond op een goed einde te brengen.

”IK GEEF ME OVER, LIEFDE VAN MIJN LEVEN, MAAK MIJ OOK TOT WEERWOLF EN LATEN WE SAMEN BLIJVEN TOT HET EINDE DER TIJDEN!”

Jennifer greep Joost bij zijn schouders, beet al zachtjes in zijn nek en huilde naar de maan. Al snel transformeerde Joost tot een weerwolf en samen renden de twee beroemdheden (want ja, Joost is een BN’er) door de straten van Utrecht en na uren gerend te hebben kwamen ze uit bij een verlaten bos…

(Ik ben dertien jaar oud dus ik snap niks van 18+ dingen maar volgens mij hebben Joost en Jennifer die avond allemaal baby-weerwolven gemaakt. Ook aten ze een irritante muis op die hard zat te piepen.) Einde.

 

Romantisch, niet waar! Na heftig overleg met Joost hebben we besloten dat we ook andere fans de kans geven om je fanfic over boekbloggers op te sturen! Mocht je een stukje hebben geschreven die je echt met de hele boekblog-fanclub wilt delen, kan je deze opsturen naar nerdygeekyfanboy@gmail.com. Grote kans dat in een volgende editie jouw fanfiction te lezen is, met een linkje naar je eventuele blog/Wattpad-account!

 

Bedankt voor het lezen van Bookbloglovers & Bookblogbitches! Word snel abonnee van Bookbloglovers & Bookblogbitches! Voor maar 200 euro per maand krijgt u maandelijks het magazine opgestuurd en bij aanvraag van het abonneeschap ontvangt u een gratis sleutelhanger met daarin een foto van een boekblogger! Wie wil dat nou niet? Mail snel voor een inschrijving naar bookblogloversenbookblogbitches@ditisgeenechtemailadres.nl en lees mee!

 

Zo dat was weer de Bookbloglovers & Bookblogbitches voor deze keer, weer hele… aparte content. De redactie vertelde me al dat ze nog lang niet klaar zijn met het magazine aangezien de verkoopcijfers massaal zijn gestegen sinds ik op de cover sta (hun woorden, niet de mijne). O help…

Wat voor fanfic zou jij willen schrijven over je favoriete boekbloggers? Desnoods stuur je hem op, dan komt hij in het nieuwe magazine!

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Hahaha rode boskat. MIAUW.

 2. Dit was zo ontzettend mooi.
  Ik wist wel dat er iets aan de hand was tussen Sophie en Ellis! IK WIST HET GEWOON.
  Ik ga denk ik een fan-fic schrijven. Wordt mooi.

 3. Wat een geweldige rubriek is dit hahahahah

 4. Fantastisch x’D

 5. Haha geweldig weer!

 6. Geweldig dit… Nu moet ik wel bekennen dat ik niet de enige ben die duizenden fanfics op haar telefoon heeft staan… Mijn wattpad account heet NerdyGeekyHippogrief en er staan een paar pikante fanfics op dat account.
  ….

  Dat mocht je willen.

  1. Ik zou het gaan volgen als het bestond.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.