Bookbloglovers & Bookblogbitches

Op de Eerste Kerstdag kan ik mijn lezers even laten genieten van een fijn artikel over boeken/series/fandoms, of ze shockeren met wat sappige roddels die de redactie van Bookbloglovers & Bookblogbitches hebben verzameld. Uiteraard doe ik het tweede. Het had even geduurd voordat de redactie aankwam met hun nieuwe roddelblad. Ze lieten mij lang wachten omdat ze bepaalde roddelontwikkelingen nader wilden onderzoeken of nog niet genoeg bewijs hadden voor een flinke beschuldiging, maar nu kunnen alle roddels verspreid worden over bookblogland. Zet je je schrap? Want in dit roddelblad worden er weer flink veel bloggers aan de kaak gesteld…

Collage editie 3

 

Inleiding

Beste mensen die wat vermaak nodig hebben in hun leven,

Wij van het roddelblad Bookbloglovers & Bookblogbitches zijn na twee succesvolle edities van ons blad weer flink bezig geweest om de meest gruwelijke roddels boven tafel te halen. Afluisterapparatuur, stiekem camera’s plaatsen in de kamers van nietsvermoedende boekbloggers (ooit Esmee gezien terwijl ze popcorn eet of boeken leest? Wij in ieder geval wel), we deden het allemaal zodat we onze liefdevolle lezers weer wat amusement konden bieden. Spreid het nieuws voort, de nieuwe editie van het roddelblad is uit!

 

Angel(ic)a incognito?

De laatste tijd is Angela van Angel in Greek druk bezig met het transformeren tot toffe fictieve personages zoals Nathan uit Half Bad, personages uit The Maze Runner en meer. Haar grimekunsten zijn op hoog niveau, dus toen één van onze redactieleden laatst de leuke Bookshelftour zag van Angelica (Feel The Future), kregen we al snel vermoedens dat Angelica niet de Angelica is die we denken dat ze is. Een laagje over Angela’s gezicht, haren net wat anders en tada, Angela evolueert in Angelica?! De gelijkenissen zijn treffend, dus wie weet hoe ver Angela gaat met haar grimekunsten… Sterker nog, waar is de echte Angelica en bestaat ze wel? Is ze niet een creatie van Angela die stiekem twee blogs heeft? Dit doet stof tot denken…

 

Battle of the animenerds

In bookblogland zijn er ook een aantal bloggers die fan zijn van de Japanse cultuur. Anime, manga, merchandise uit Japan, een paar bloggers zijn er dol op! Binnenkort vermoeden we al een flinke strijd om de titel ”Grootste animenerd van bookblogland”, dus uiteraard vermelden we de kandidaten die de strijd maar al te graag aangaan:

 • Joost (NerdyGeekyFanboy) kijkt vaak anime, is van plan om te cosplayen als een karakter uit Pokémon en moet uiteraard telkens op de foto met elke anime-cosplayer die hij ziet. Hij gaat zelfs naar conventies en heeft zelfs kleding en merchandise van zijn animeseries.
 • Lindsey (Burn my book) is een flinke fan van Attack on Titan en vele andere anime. Ze is zelfs gaan cosplayen als een personage uit Sword Art Online. Ze heeft veel funko pops en figures van bepaalde anime, dus ook zij is zeker toegewijd!
 • Lieke (Make it Personal). Naast het recenseren van boeken, films en games komt er bij haar ook veel manga en anime voorbij. Lieke is gek op het spelen van games in het teken van anime. Tijdens een collective haul kom je waarschijnlijk nog iets Japans gerelateerds tegen!

Deze bloggers staan alvast flink in de startblokken om het tegen elkaar op te nemen met hun animecollectie, cosplay of hun kennis op het gebied van Japanse cultuur.

 

Onze gebruikelijke stukje over het liefdesleven van Joost (dat eigenlijk niet veel voorstelt maar hé de redactie wil er toch over praten – edit van Joost)

NerdyGeekyFanboy, onze gewilde fanboycasanova (deze titel is bedacht door Tim van Killing My Darlings en staat tegenwoordig symbool voor deze fanboy) heeft weer onwijs veel gedaan op liefdesgebied (dus niet). Toen Veronica Roth naar Nederland kwam, hoorde ze al veel onze fanboy en leerde ze al snel zijn charmes kennen. Ze hoorde tijdens de signeersessie al veel over Joost en zijn indrukwekkende liefdesleven (dat heb ik niet!) en toen Joost eenmaal de tattoo van Four op zijn rug had staan, viel iedereen bij bosjes natuurlijk neer (volgens mij was dit totaal niet geval, of ik ben dingen kwijt van die dag…). Hoewel we Joost nog niet hebben gespot met zijn ware schatje, weten we nu al dat hij vast op jacht gaat tijdens een cool evenement of conventie en houden we jullie uiteraard op de hoogte als we meer weten over onze fanboyhunk (waar gaat het heen?). Laatst heeft Joost wel een pikant artikel geplaatst over zijn Blossom Books schatjes die je hier kan lezen.

 

Dit was het roddelblad voor deze keer! Ik probeerde nog wat te bewerken in het laatste gedeelte, maar helaas hebben ze nog wat dingen weggestreept… Bedankt weer voor het lezen! Welke roddels of bloggers moeten er voor de volgende keer echt in staan?

P.S. Fijne Kerstdagen!

9 reacties

Naar het reactie formulier

 1. En stiekem ga ik er met de anime prijs vandoor >:3 gna gna gna

 2. Shit…. Mijn geheim is ontdekt!

  1. Angela sssst!

 3. Hahahah grappig artikel! Fijne feestdagen 🙂

 4. Prettige feestdagen gewenst voor de redactie van Bookbloglovers & Bookblogbitches 😉

 5. Heerlijk weer! Dat maakt de Eerste Kerstdag nog leuker ^^ En jij natuurlijk ook nog fijne feestdagen!

 6. Kom maar op >:33

 7. Iedereen wil alles weten over jouw liefdesleven Joost. Het zijn roddels op daily basis

  1. Tsja volgens mij valt er weinig te vertellen maar oke ga je gang.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.