Bookshelf Tour 2020-editie #3

De derde Bookshelf Tour is al aangebroken, waarin ik de laatste boekenkasten bespreek die in mijn studentekamer staan. Ik heb dus twee grote Billy’s, maar ook twee kleinere boekenkasten met drie planken en een soort bijzetkastje waar ik nog wat extra boeken en spullen in heb staan. Die zijn dus deze keer aan de beurt!

Dit is de kleine bijzetkast met twee planken en een la waarin ik allemaal kaarten in stop, zoals verjaardagskaarten en kerstkaarten. Daarboven zit nog een magnetisch bord en wat losse spullen zoals mijn afstudeerpet. Op de bovenste plank staan mijn boeken van Sword Art Online, die bestaan uit novelles, een novelle-reeks die een soort reboot is op de originele serie en wat manga. Ik hoop ooit de hele collectie te bemachtigen, want ik vind Sword Art Online erg gaaf.

In de onderste plank staan wat grappige boeken van Barney uit How I Met Your Mother en wat geekboeken, met daaronder mijn fotoboek van Japan, een album met allemaal geschreven stukjes van vrienden en mijn collectie van Aniway-tijdschriften, waar ik er echt een hoop van heb!

In de hoek van de kamer, bij het raam, staan nog twee kleinere boekenkasten naast elkaar. Deze staan naast mijn leunstoel, waar ik heel chill kan lezen! Nu wordt hij alleen in beslag genomen door al mijn knuffels, maar in de Room Tour die ik ga maken (ik gok volgende maand online!) hebben ze een ander plekje. Op mijn linkerboekenkast zit een lijstje van The Fault in Our Stars, een lamp en mijn klok. Net naast de boekenkast zie je ook nog wat dozen waar Bookstagram-spullen in zitten.

Op de bovenste plank heb ik een rainbow-plank met allemaal Engelse boeken. De meesten kocht ik tijdens YALC en hoop ik eens te gaan lezen. Pfoeh, die ongelezen boekenstapel gaat haast nooit op!

Daaronder weer een paar boeken die op mijn TBR staan. Velen heb ik lang geleden gekocht, maar ik ben vastberaden om ze ooit te gaan lezen. Daarvoor zie je mijn tekentablet en een schrift waar ik alles opschrijf voor mijn Dungeons & Dragons-personages.

Onderin staat een Funko van de Tardis uit Doctor Who, wat Bookstagramspullen en series die ik nog wil lezen, zoals de boeken van Sherlock Holmes, Septimus Heap, de rest van de Cinder-reeks, de Waterfire Saga en de boeken van Kelly Armstrong.

Op de kast ernaast staan nog wat fotolijstjes en winterdecoraties, een bul van mijn dispuut en een adventkalender van allemaal leuke, lieve en grappige berichtjes van mijn fangirl als ik even in een dipje zit, zo leuk bedacht! Op de bovenste plank heb ik boeken die ik binnenkort ga lezen of laatst heb gekocht. Links bijvoorbeeld de boeken die ik kocht van boekenbonnen, rechts wat recensie-exemplaren en ervoor boeken waar ik af en toe wat uit lees.

De middelste plank is bedoeld voor een groot deel van mijn Bookstagram-spullen, maar ook voor wat boeken uit mijn TBR.

Onderin staan wat doe-boeken, zoals wat boeken over schrijven, kookboeken en meer. Vergeet vooral die kerstbal van minions, dat gedrocht moet zo snel mogelijk geëlimineerd worden.

Dit zijn de rest van de boeken die ik in Rotterdam heb. De volgende keer laat ik wat boeken zien die bij mijn ouders zijn. En laat ik duidelijk zijn, dat zijn er nog een hoop!

Welke boeken in deze boekenkasten moet ik zeker gaan lezen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.