Bookshelf Tour 2020-editie #5

Vorige week liet ik de boeken in de grote boekenkast bij mijn ouders zien, nu laat ik de rest van mijn boekenkasten zien! Deze staan bij de andere wand van mijn kamer, maar er staan ook nog wat boeken in de woonkamer. Hierbij de laatste Bookshelf Tour van dit jaar!

We beginnen helemaal rechts, tegen het raam aan. Bovenaan staan boeken die ik misschien ga weggeven, zo kan ik mijn boekenkast nog een beetje geordend houden! Op de tweede plank staan wat nerdboeken van series, zoals Pokémon, Gravity Falls en Adventure Time. Ook heb ik mijn collectie van Pokémon Adventures Manga erop staan, ik heb nu vier boxen! Ik hoop zeker alle manga te verzamelen, want het is echt een heel goed verhaal vol legendarische gevechten.

Dan de onderkant, waar voornamelijk Engelse boeken op te zien zijn. Zoals je kan zien heb ik veel contemporary verhalen in het Engels, maar ook wat fantasy. Aan de rechterkant zie je wat graphic novels, onderin Pokémon Strategy Guide boeken (die uitleg geven over de games).

De boekenkast ernaast heeft bovenaan boeken over Japan, de boeken van David Sedaris, de 3-PAK’s van afgelopen jaren en wat losse boeken. Op de tweede plank heb ik boeken van onder andere uitgeverij Leeuwenhart en Gottmer, maar ook Zilverspoor en Kramat. Een beetje van alles wat dus!

De plank daaronder heeft wat series, zoals Beautiful Creatures, Spiderwick Chronicles, Eragon, Academicus Vampyrus en meer. Een deel hiervan moet ik nog gaan lezen, dus ik kan een tijdje vooruit!

Onderin heb ik nog Game of Thrones, boeken van Game of Thrones, Steven Universe en Lord of the Rings, maar ook mijn collectie aan graphic novels en artboeken van Avatar The Last Airbender. Deze collectie wordt zeker uitgebreid, want ik moet hier gewoon alles van hebben!

De laatste kast heeft bovenin wat boeken op mijn TBR, maar ook wat dozen met Pokémonkaarten. Tot slot mijn Pokémonkaartencollectie aan de onderkant, een flink aantal mappen!

In de woonkamer heb ik nog twee planken met boeken, zoals graphic novels en boeken over Star Wars en Adventure Time.

Tot slot de laatste plank, waar ik allemaal tekenboeken in heb staan. Veel voer manga, maar ook portretten en meer. De meeste boeken kocht ik allemaal toen ze flink afgeprijsd waren, dus deze collectie is ook erg uitgebreid.

Dit zijn alle boeken die ik heb. Check vooral de vorige Bookshelf Tours uit 2020 om alles te zien! Dit jaar hoop ik wel te gaan verhuizen naar een appartement met mijn fangirl, dus grote kans dat volgend jaar alles er heel anders uit gaat zien.

Hoeveel boeken heb jij in totaal?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.