Bookshelf Tour 2022-editie #3

In 2022 wil ik weer al mijn boekenkasten laten zien, en we hebben er al twee gehad! In de eerste tour heb ik de boekenkast in mijn woonkamer laten zien, en vorige maand de eerste kast (van vijf!) die in mijn slaapkamer staat. Een echte boekenkastwand! Nu laat ik de tweede kast zien, die ook weer vol mooie boeken zit.

Bovenaan de kast zijn er een paar fantasyboeken van mijn fangirl, allemaal in het Engels. Zo heeft zij de boeken van Stephanie Garber, Christina Henry en meer!

Op de tweede plank staat een deel van de bestoffantasy-boeken, voornamelijk de boeken van Holly Black! Mijn fangirl heeft ook meerdere merchandise daarvan, dus die staan te pronken op deze plank. Verder hebben we decoratie gehaald bij de TK-Maxx en zijn er een paar kaarsen van Blue Imagination (voorheen Igniting Imagination), een Nederlandse webshop die nu vooral artprintjes verkoopt.

Daaronder is er een kortere plank met Funko Pops, hier hebben we vooral Disney prinsessen uitgestald. Dit zijn ze nog niet allemaal, er komen er nog een paar aan!

Dan hebben we de plank met boeken van de Illumicrate box. Dit zijn allemaal prachtige edities, echt de moeite waard om een box zoals deze in huis te halen!

Dan hebben we een plank waarin we wat Engelse boeken hebben die voornamelijk contemporary/romance zijn, maar dan vooral met een geeky tintje. Dit zijn vooral hele vrolijke en fijne boeken, dus ik raad je aan een van deze boeken uit te proberen als je zin hebt in feelgood verhalen!

Dan hebben we nog een paar Engelse boeken, met in het midden de boeken van Alice Oseman. Voordat mijn fangirl wist dat deze boeken vertaald gingen worden had ze ze al in huis gehaald, en nu zijn we ook van plannen om alle Nederlandse edities te sparen! De graphic novel Heartstopper is zo mooi, maar ik kan niet wachten op de novelles die vertaald gaan worden van deze auteur. Ook zie je een kaartje van Yaltival, een geweldig YA-boekenevenement die dit jaar weer gaat plaatsvinden in Dynamo in Eindhoven!

Daaronder zijn er weer wat Engelse boeken, waarvan een deel ook van mij is (zoals de boeken van Ever After Books, een Nederlandse uitgeverij die mooie Engelse fantasy uitgeeft en zelfs geïllustreerde boeken.

Onderaan de kast hebben we de boeken van Luitingh-Sijthoff, en ook nog de boeken van Jennifer L. Armentrout van Zomer & Keuning!

Dit is mijn derde bookshelf tour, en dat te bedenken dat we nu pas op de helft zitten! Ik kan nog genoeg mooie boekenplanken tonen, dus volgende maand kan je daar weer een blog van verwachten. Wat is jouw favoriete boek uit deze kast? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.