De mooiste momenten van juli, augustus en september 2017

Het einde van het jaar nadert, dus het is tijd voor wat terugblikken op het afgelopen jaar! Ik heb genoeg meegemaakt deze afgelopen maanden en elke week bespreek ik drie maanden en de leuke dingen die daarin zijn gebeurt. Genoeg te melden, want een Fanboy als ik zit niet stil!

 

Squeekers Event

Squeekers is een klein maar heel leuk evenement waar allemaal comic artists zitten. Je kan merch kopen, workshops meemaken en zelfs concerten en modeshows meemaken, allemaal in een otaku-tintje. Het was lekker intiem en je kon er zeker je creatieve geest in kwijt. Dit event wil ik volgend jaar zeker weer bezoeken, want ik vond het erg leuk!

Quote van De Nieuweling boeklegger

Een mooie prestatie dit jaar was het feit dat mijn quote van De Nieuweling werd gebruikt op een boekenlegger! Hier ben ik ontzettend trots op, helemaal omdat ik dit boek echt fantastisch vind. Ik kan niet wachten om Taran Matharu te zien als hij in Nederland is voor Yalfest!

Riga vakantie

In de zomer ging ik samen met vrienden van mijn studentenvereniging naar Riga, de hoofdstad van Letland. Hier had ik hele leuke dagen waarin ik de stad goed heb bezocht. Een heerlijke zomertrip en ook nog eens ontzettend gezellig!

Blijdorp

Vlak na vakantie in Riga ben ik een dagje in Blijdorp geweest om diertjes te kijken, wat heel leuk was! Ik had vooral genoten van het aquarium, aangezien ik vissen echt prachtig vind. Een heerlijk dagje uit dus!

Buidelarrest gekregen van mijn kangoeroemoeder.

Weekendje Middelburg

Ik ging samen met mijn familie en aanhang naar Middelburg om daar een weekendje de stad onveilig te maken. Wat een mooie stad is dat zeg! Naast de leuke stad, was de sfeer ook ontzettend fijn en hebben we allemaal enorm gelachen. Plus: ik heb zonder geklaag in een kano gezeten, een jaarlijkse traditie die normaal altijd dramatisch afloopt, haha! 

Eerste stagedag

In augustus kon ik beginnen met mijn economische stage bij Blossom Books, een hele leerzame stage waar ik het enorm naar mijn zin heb gehad. Het is echt ontzettend interessant om te zien hoe het er in een bedrijf aan toe gaat en vanaf het begin heb ik een mooie bijdrage mogen leveren aan de uitgeverij. Een ervaring om niet te vergeten!

Amsterdam Comic Con

Eind augustus ben ik naar Amsterdam Comic Con gegaan. Hoewel ik wel wat kritiek heb op de conventie, vond ik het wel leuk om erheen te gaan. Ik heb leuke merchandise gekocht en een fijne tijd gehad op de conventie, dus het was zeker een aangename dag!

Dungeons and Dragons spelen

Dit jaar ben ik ook met een groepje begonnen met Dungeons and Dragons-sessies. Het heeft wel veel voorbereiding nodig, maar het is echt ontzettend leuk, grappig en ook erg spannend! Het is echt iets om zelf mee te maken om het te snappen, maar geloof me, het is echt geniaal. Ik hoop dit zeker vaker te gaan doen, want het is echt ontzettend gezellig.

YA Boekverslinders Leesclub over Het Geheugenboek

Ik bezocht de leesclub in Zoetermeer over Het Geheugenboek. Deze leesclub heeft echt een hele goede voorbereiding, iedereen wordt aan het woord gelaten en het boek werd echt tot  in detail besproken. Een hele fijne leesclub!

Nee-eten dagje

Ik had vroeger sondevoeding gehad omdat ik niet durfde te eten (hier lees je er meer over) en dit jaar had de vereniging die zich richt op sondevoeding een familiedag waarin oud-leden ook mochten komen. Mijn ouders en ik gingen er heen en ik vond het een ontzettend mooie ervaring. Het was heel aangrijpend om verhalen van andere kinderen en ouders te horen en het motiveerde me wel om ooit een boek te schrijven over een kind met sondevoeding, aangezien zo’n boek nog niet bestaat.

Eerste tattoo laten zetten

In september heb ik mijn eerste tattoo laten zetten. Achter deze tattoo zit een boodschap voor mezelf en ik ben er enorm blij mee. Ik heb het nog niet echt groot gedeeld op mijn blog of social media, maar ik ben erg blij dat ik mijn tattoo heb laten zetten. Hij is niet heel opvallend, maar voor mij is hij van onschatbare waarde. Wie weet of ik er ooit een blogje over schrijf.

YA010 #2

Het tweede Rotterdamse YA-event was in september en deze editie was ontzettend tof! Onder andere was mijn grote Nederlandse schrijfheld Buddy Tegenbosch aanwezig, bekend van Pokerface, Oog om oog en Livestream. Het was een heel leuk event en ik kijk zeker uit naar de volgende editie in januari!

Dit zijn de leuke dingen van de zevende, achtste en negende maand van 2017. Wat een heerlijke zomer was het toch zeg! Volgende week bespreek ik de afgelopen drie maanden van 2017.

Hoe was jouw zomer?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.