De mooiste momenten van oktober, november en december 2017

2017 is bijna voorbij! Deze maand heb ik wekelijks gekeken naar het afgelopen jaar door de leukste momenten te laten zien. Voor de laatste keer bespreek ik de afgelopen drie maanden van 2017, waar genoeg mooie dingen zijn gebeurd!

 

Dagje Amsterdam

In september ging ik eindelijk weer eens een dagje naar Amsterdam. Van te voren werden er veel nerdy winkels opgezocht, waardoor het echt een nerdy tripje was! Heel lekker, want daardoor zag ik genoeg boeken en toffe fandom merchandise en kon ik lekker genieten van de stad!

Concert You Me At Six

Hoewel ik het afgelopen jaar haast geen concerten heb bezocht, heb ik wel You Me At Six gezien in Dynamo Eindhoven. Erg leuk om weer eens een concert mee te maken!

Leesbeesten Leesclub lezen Warcross

Warcross is een ontzettend tof boek, dus met de leesclub bespraken we dit boek. Ik vond het erg leuk om ieders mening te horen over Warcross en daarbij is de sfeer ook heel leuk! Boekhandel van Piere is een hele leuke boekhandel die zeker kijkt naar het YA-publiek, supertof! In 2018 bespreken we Iskari, kom jij dan ook?

Bloggersmeet met Kristen Ciccarelli

Kristen Ciccarelli was op vakantie in Nederland en nam toch de tijd om de lezers van Nederland te leren kennen (superlief!). Ik had samen met andere bloggers een interessant gesprek met haar en ik ben nog meer van haar boek gaan houden! Ik kijk dan ook zeker uit naar het vervolg, welke volgend jaar zal verschijnen. 

Pokémon de film

Ik was bij de film van Pokémon Ik Kies jou, een hele toffe film naar mijn idee die mij veel nostalgische gevoelens gaf! Ja, ik ben dol op de Pokémonfilm en ik ben heel benieuwd wat er in de toekomst gaat komen!

Glow Eindhoven

Glow is een heel gave lichtshow in Eindhoven en dit jaar was ik er voor de eerste keer. Zeker voor herhaling vatbaar, want Glow is echt adembenemend en ik vond het erg leuk om te zien wat er gedaan kon worden met simpele lichtjes.

Dutch Comic Con Winter Edition

Dutch Comic Con blijft toch wel de grootste en leukste conventie in Nederland en de wintereditie was ook ontzettend tof! Ik heb veel complimenten gehad over mijn Edward-cosplay toen ik samen met mijn Winry rondliep op de conventie, heb wat leuke merchandise gekocht en heb er genoeg gezien!

Scherven

Scherven is een theaterdetective waarin je als speler zelf de dader in een groot mysterie opspoort. Het is een interactief toneelstuk waarbij het publiek dus het verloop van het verhaal bepaalt, wat echt zo gaaf is om mee te maken! Ik hoop zeker meer te zien van Scherven, want deze theatervorm zie ik graag vaker.

Dagje naar Keulen

In december ging ik een dagje naar Keulen, waar ik veel nerdy winkels heb bezocht en de kerstmarkt heb gezien. Een hele leuke dag waar ik echt van heb genoten!

Einde stage

Vorige week was mijn stage bij Blossom Books voorbij. Ik heb echt ontzettend veel geleerd de afgelopen maanden en vond het zo bijzonder om een kijkje achter de schermen te hebben bij uitgeverijen en te helpen met het financiële plaatje bij de uitgeverij. In januari ga ik een nieuwe uitdaging aan, waar ik misschien nog wel wat over vertel op mijn blog in 2018. Ik ben in ieder geval dankbaar voor de mooie maanden en de ervaring die ik bij de uitgeverij heb opgedaan!

 

Dit is mijn laatste terugblik van 2018! Eind dit jaar vertel ik nog over het afgelopen jaar als geheel, dus die kan je nog lezen om het jaar mooi af te sluiten. Welke leuke dingen heb jij de afgelopen drie maanden meegemaakt? Laat het me hieronder weten in een reactie, of laat het me weten op social media!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.