Deze nieuwe Pokémongames staan op de planning!

Vorige week kwam het eerste deel van de uitbreiding van Pokémon Sword & Shield uit, The Isle of Armor. Daarvoor kwam er een livestream waarin een aantal nieuwe games werden aangekondigd. Een aantal toffe titels gaan verschijnen, en er is zelfs een game uit! Ik laat je graag zien welke games er rondom Pokémon gaan verschijnen, maar ook mijn ideeën erover.

Pokémon The Isle of Armor & The Crown of Tundra

Afgelopen week heb ik flink wat uurtjes gestopt in The Isle of Armor, mijn recensie staat ook al online! Hier kan je wat sfeerbeelden ervan zien. In de herfst verschijnt het tweede deel van de uitbreiding, waar ik echt heel benieuwd naar ben! Ik wil me goed voorbereiden met genoeg geld en sterke Pokémon, want de tweede uitbreiding zal vol legendarische Pokémon zitten.

Pokémon Smile

Dit is een gratis app voor kinderen waarmee ze worden gestimuleerd om hun tanden twee minuten te poetsen, maar raad eens welke 25-jarige het ook gewoon speelt… Hoewel het met een elektrische tandenborstel niet te doen is, kan je met een gewone tandenborstel zeker het spelen en leuke Pokémon vangen. Het vangen is alleen wel lastig, want tot nu toe in de vijf keer dat ik het deed, wist ik nog maar één Pokémon te vangen. Hopelijk halen ze die lage kans er vanaf, want het is juist zo leuk als je snel nieuwe Pokémon kan vangen!

Pokémon Snap

Jaren geleden konden mensen op de Nintendo64 Pokémon Snap spelen, waarin je over een eiland reist en foto’s kan maken van vele Pokémon. Nu komt er eindelijk een vervolg op voor de Nintendo Switch! Ik heb de oude game nooit gespeeld, maar heb er genoeg beelden van gezien en het leek me ontzettend leuk om te spelen. Nu kan ik dat doen met dit vervolg! De hype hiervoor is echt ontzettend groot, en ik vind het eigenlijk zonde dat de Pokémon Company dit spel niet voor het laatst heeft bewaard met extra informatie, want het is een game waar vele mensen naar verlangen.

Pokémon Café Mix

Dit is een game die zowel te spelen is voor de Switch, als op je mobiel. Een puzzelgame waarin je je eigen café hebt. Ik ben vorig jaar naar het echte Pokémon Café in Tokyo geweest, en het ziet er ook zo uit in de game! Als je je mobiel in het Engels instelt, is het spel te spelen. Ik heb nu al flink wat levels gehaald en tot nu toe vind ik het erg leuk! Erg vermakelijk, een prima puzzelgame om te doen in je vrije tijd.

Pokémon Go

In Pokémon Go komt er ook wat nieuws aan, namelijk Mega Evolution! Een logische stap, ik gok dan ook dat de zesde generatie er binnenkort ook aan gaat komen!

Pokémon Unite

Gisteren kwam er nog een livestream van Pokémon, met dit keer een grote verrassing. Er werd al flink gespeculeer over remakes van Pokémon Eevee/Pikachu maar dan in Johto, of een remake van Diamond/Pearl, maar dat was niet het geval. Pokémon Unite werd aangekondigd, een gratis strategy-game voor je mobiel en Switch waarbij je met een team van Pokémon vecht tegen je tegenstander, waarbij je de Pokémon bestuurt. Het ziet er wel grappig uit, maar het is wel een domper aangezien de hype zo groot was naar meer… Maar goed, ik ga dit spel zeker spelen, leuk dat er ook wat andere soorten Pokémongames worden uitgebracht! En hé, helemaal mooi meegenomen dat de game ook gratis is!

Dit zijn de games of uitbreidingen die op de planning staan. Naar welke game kijk jij het meest uit?

2 reacties

  1. Oeeeh ja Pokémon Snap! Ik weet nog wel dat ik dat ooit bij iemand had gespeeld op de Nintendo 64, en ik was er echt helemaal weg van. Leuk dat ‘ie terug komt zeg 😀

    1. Het wordt echt GENIETEN! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.