Doe jij ook mee aan de #GeekyFebruary22 ?

De afgelopen maanden zat ik wellicht in een kleine dip op Instagram. Ik vind foto’s maken en plaatsen heel leuk, maar ik merkte dat ik toe was aan een wat mooiere stijl. Ik wilde heldere foto’s, vol mooie boeken en het liefst nog wat geeky merchandise erbij! Mijn fangirl @thequeenofgeek dacht er hetzelfde over, en toen kwamen we op het plan om een foto challenge te houden op Instagram. Zo zetten we onszelf aan het werk om mooie foto’s te maken, vinden we nieuwe accounts om te volgen en hebben we veel interactie! Een hele goede beslissing, want tot nu toe is deze foto challenge fanatastisch! Ik laat je graag nog wat meer weten over deze challenge, want als je deze maand nog meedoet maak je ook nog eens kans op toffe prijzen!

In deze maand plaatsen we elke dag een foto in een bepaald thema. We hebben zelf alle opdrachten bedacht, dus we hebben er ook een geeky thema aan gegeven! Als je een foto plaats met #GeekyFebruary22, doe je mee met de actie. Via deze hashtag kan je ook de foto’s zien van andere mensen die erover plaatsen, zo leuk om al die verschillende interpretaties te zien! Je kan gerust alle opdrachten inhalen, alleen delen we foto’s elke dag alleen over de foto’s van de opdracht op die dag. Als je foto’s inhaalt doe je wel gewoon mee met de winactie, dus hoe meer foto’s je plaatst, hoe beter!

Tot nu toe zijn alle foto’s prachtig, en merken we dat we ook weer zin krijgen in het maken van foto’s. Door de opdrachten proberen we steeds origineler te denken, en dankzij deze challenge heb ik een nieuwe mooie stijl ontdekt die ik voortaan wil gebruiken!

We hebben drie leuke prijzen beschikbaar gesteld. Zo werken we met Bestoffantasy samen, en geven zij een pakket van maar liefst vijf boeken weg! Ook geven we exemplaren van De gevangene van Zalindov en het vervolg weg, de limited editions! Tot slot hebben wij een pakket met verschillende soorten merchandise (zoals boekenleggers en printjes) verzameld, waarmee je in de toekomst nog meer mooie foto’s kan maken voor op Instagram!

Normaal heb ik in mijn feed een rij met persoonlijke foto’s (zoals vakantiefoto’s en dergelijke), maar voor deze maand besloot ik alleen foto’s te plaatsen van de foto challenge. Wat ziet mijn feed er prachtig uit! Na februari komt de rij met persoonlijke en grappige foto’s terug, maar nu vind ik dit resultaat heel mooi. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit komt te zien als de challenge is afgelopen, want er komen nog genoeg prettige foto’s aan!

Hopelijk heb ik jou nog enthousiast gemaakt over de foto challenge, doe je wellicht mee? Je maakt nu nog kans op de leuke prijzen, en daarnaast is het een perfecte manier om andere bookstagrammers te leren kennen. Veel fotoplezier gewenst deze maand!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.