En dan sta je in de krant!

Mijn 2016 begon op de zaterdag erg goed, ik kreeg namelijk in de ochtend een appje met de melding dat mensen een foto van mij zagen in de krant! In december werd ik namelijk gevraagd om geïnterviewd te worden voor het AD-Magazine over Reading Challenges. Elke jaar zet ik een doel voor het aantal boeken dat ik wil lezen, vorig jaar las ik er wel 200 en dit jaar wil ik er 100 lezen. Toen ik via de telefoon het interview had, vertelde ik ook over mijn vele boekenkasten en dat ik er nog veel boeken uit moest lezen. Ik kreeg toen meteen de vraag of daarvan een foto in de krant zou kunnen staan. Dat vond ik prima en een week later kwam een professionele fotograaf aan de deur die foto’s van mij en mijn boekenkast ging maken!

 

Een hele toffe ervaring natuurlijk en zaterdag 2 januari zat het artikel in het AD-Magazine, maar ook in wat plaatselijke kranten. Die dag kreeg ik ook af en toe een berichtje van familie, vrienden of bekenden die mij hadden herkend in de krant. Ik kreeg leuke reacties en uiteraard heb ik nu een paar exemplaren in huis (artikeltje inlijsten dan maar!). Hierbij foto’s van het artikel, ik ben er heel blij mee en ik wil daarom ook Ellen den Hollander, Ruud Roodhorst en Pim Ras bedanken voor het interview en de foto!

 

P1060768 P1060772 P1060773 P1060774 P1060775 P1060776

Heb jij al eens in de krant gestaan?

13 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Oh wat leuk!

 2. Super leuk. Ik zou ook wel eens met mijn stapel boeken in de krant willen. 🙂

 3. Wauw, wat een leuk artikel. Ik vind de foto ook knap gedaan. In een heel verleden stond ik eens mee op een foto van het publiek bij een of ander evenement, maar zeker niet met een interview of zo.

 4. Woehoe! Je wordt super beroemd zo Joost, en het AD nog wel.
  Echt heeeeel gaaf!

 5. Wat gaaaf!

 6. Wauw, wat leuk zeg!

  • Marjolein op januari 14, 2016 om 5:24 pm
  • Reageer

  Wat cool zeg! Ik heb geloof ik niet in de krant gestaan en heb wel tijdens mijn stage regelmatig content geleverd is ook gaaf als je jouw woorden in de krant ziet.

 7. Ik was dat weekend bij mijn vriend in Zeeland en je stond daar in de plaatselijke krant (PZC). Super leuk zo’n interview 😀

 8. Wat ontzettend gaaf Joost!!

  • Gaia op januari 15, 2016 om 7:39 am
  • Reageer

  Wow, dat is heel leuk, Joost! Gefeliciteerd :).

 9. Echt gaaf Joost! 😀

 10. Nog even en je moet handtekeningen gaan uitdelen. Wat enorm leuk om te lezen! En die foto is ook echt heel cool gedaan!

  1. Hahah het zou wat zijn zeg 😛

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.