Fandom Nieuws #10

De afgelopen maand zijn er steeds meer versoepelingen, en dat is ook te merken aan alle fandom gerelateerde dingen. Evenementen, nieuwe games, bekendmakingen en meer, we gaan er weer tegenaan! Dit zijn de nieuwtjes die mij de afgelopen maand opvielen, maar laat het vooral weten als ik wat mis.

Sex Education seizoen 3 komt uit in september

Het heeft even geduurd, maar nu hebben we eindelijk een datum. 17 september is de dag dat het derde seizoen van Sex Education op Netflix verschijnt, ik kan niet wachten! Ik had eerst het idee dat de serie begin 2021 zou verschijnen, dus ik heb erg geduldig moeten zijn. Gelukkig is nu een datum bekend en kunnen we gaan aftellen.

Nieuwe Castlevania-serie komt op Netflix

Castlevania is een serie van vier seizoenen op Netflix, waarin je te maken krijgt met de vampier Dracula die de mensheid uit wil roeien. Ik heb erg genoten van deze serie (mijn recensie zal nog verschijnen), en nu zal er een nieuwe serie komen die zich afspeelt tijdens de Franse revolutie, waarin je een nakomeling van personages uit de originele serie volgt.

Nintendo Live: nieuwe games bekend!

In de nieuwe Nintendo Direct (een livestream waarin Nintendo allemaal games aankondigt) zijn er weer nieuwe games die op de planning staan. Een kleine teaser van Breath of the Wild 2, een Wario-game, Danganronpa, Live is strange, Mario + Rabbits, Mario Party Superstars en meer! Er is genoeg om naar uit te kijken, dus ik heb nu zeker meer zin gekregen om veel te gamen de komende tijd.

Sky: Children of the Light te spelen op de Nintendo Switch

Sky is een game die ik eerst speelde op mijn mobiel, een game waarin je een wezentje bent die zielen van zijn volk probeert te verzamelen. Visueel een prachtige game, maar speelt minder lekker op je mobiel. Nu is het spel ook te spelen op de Switch, zo fijn!

Dutch Comic Con op 20 en 21 november, jubileumeditie!

Nu de evenementen weer mogen doorgaan, kan Dutch Comic Con weer opgezet worden. In november is het zo ver, en dan is het tiende evenement gaande. Een mijlpaal, dus ik ga er zeker heen en ga vast een fantastisch weekend beleven. Haal snel je kaartje voor het weekend!

Dit zijn de nieuwtjes van de afgelopen maand die mij opvielen. Heb jij nog wat andere nieuwtjes die ik zou moeten weten? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.