Fandom Nieuws #11

De afgelopen maand kwamen er weer een paar toffe nieuwtjes uit, nieuwtjes waar ik zeer van genoot! Nieuws over series, films, games en meer, in Fandomland zijn er zo veel dingen gaande de afgelopen maand!

Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night op 30 oktober

We hebben de datum voor de film van Sword Art Online Progressive, een alternatieve verhaallijn waarin je kijkt vanuit het perspectief van Asuna. Ik heb een aantal manga al, maar voor die tijd hoop ik wat extra manga te verzamelen!

Avatar Legends: The Roleplaying Game op Kickstarter

Er komt een role playing game van Avatar, waarin je als een persoon uit de vier naties avonturen kan beleven tijdens verschillende periodes van Avatar. Er staat nu een kickstarter online en een handleiding is gratis te downloaden, wat lijkt mij dit tof! Ik denk er over na om het spel te kopen, ik moet alleen nog bepalen hoeveel ik uitgeef aan het spel. Dit wil ik heel graag met vrienden spelen! Zie hier de Kickstarter.

Pokémon Unite online op Nintendo Switch te spelen vanaf 21 juli

De Pokémonfans hebben het waarschijnlijk wel gezien, Pokémon Unite is uit! Dit is een gratis online game op de Switch (en later op de smartphone) waarin je in een arena met je Pokémon vecht tegen een ander team. Tot nu toe erg vermakelijk!

BBBookstagram weer gaande in augustus

In augustus kan je via de hashtag #BBBookstagram op Instagram allemaal bookish foto’s zien, elke dag is er weer een ander thema! Een erg leuke manier om andere bookish accounts te ontdekken en nieuwe volgers te krijgen. Ik doe zoals elk jaar weer mee!

Real life action series over Pokémon in de maak bij Netflix

Er is bekend gemaakt dat Netflix een real life action serie gaat maken van Pokémon. Detective Pikachu was dus een succes, want er gaat een serie komen. Het is nog even afwachten waar het over zou gaan, maar mij lijkt het mij best leuk!

Gratis update met nieuwe content voor New Pokémon Snap op 4 augustus

New Pokémon Snap is een erg leuke game waarin je Pokémon kan fotograferen, en nu is er een update waarin extra gebieden vrij worden gespeeld. Zo kan je nog meer Pokémon ontdekken, en de update is helemaal gratis! Ik heb het nu even gespeeld en ik denk dat er nog wel meer updates gaan komen. Zo fijn, want zo krijg je nog meer waard voor je geld! Een blog over de update zal je snel kunnen lezen op mijn blog.

Dit zijn de nieuwtjes van de afgelopen maand die mij opvielen. Ben ik nog wat vergeten? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.