Fandom Nieuws #12

De afgelopen maand ging geekwereld los met toffe acties, nieuwe releases zoals trailers en meer. Genoeg te vertellen over deze maand rondom nieuwtjes van boeken, films, series, games en meer!

Een groot succes voor de tabletop RPG van Avatar The Last Airbender

Avatar The Last Airbender heeft een tabletop RPG als Kickstarter gemaakt, en dit was een grandioos succes met meer dan 8 miljoen aan steun, waaronder ik! Het duurt nog even voordat ik het pakket krijg en avonturen in het Avatar-universum kan gaan meemaken met vrienden, maar ik kijk er enorm naar uit. Ze hebben al hun doelen behaald, dus nu is het afwachten op updates! Je kan nog achteraf een bestelling plaatsen, dus doe dat vooral aangezien het echt het geld waard is!

Eerste beeld van Amazon Prime Video voor de Lord of the Rings-serie

Het eerste beeld voor de Lord of the Rings-serie bij Amazon Prime Video is online gekomen, met ook een datum, namelijk 2 september 2022. Dit gaat dus nog even duren, maar deze kleine preview ziet er goed uit!

Bron: Amazon Prime Video Lord of the Rings twitter

OwlCrate krijgt grote backlash

OwlCrate had op Instagram een statement geplaatst over het opnieuw aanbieden van producten van Harry Potter. Aangezien J.K. Rowling erg transfobisch is, kwamen er veel reacties dat de organisatie niet het verkopen van deze merchandise moet prefereren boven het leven van trans mensen, wat naar mijn idee ook zeer terecht is. Na een week stilte en het negeren van de reacties hebben ze zich teruggetrokken, wat een opluchting was. Lees hier er meer over.

Netflix laat de cast van Avatar The Last Airbender zien

De cast is bekend gemaakt voor de live action serie op Netflix van Avatar The Last Airbender, waar de originele makers niet meer aan meewerken. De cast vind ik wel passen, maar ik wacht nog even af of ik hyped ben. Aangezien de originele makers zijn gestopt wegens creatieve verschillen zegt wel wat, maar ik denk wel dat ik de serie een kans ga geven. Nu maar wachten op meer informatie!

Bron: Manners.nl

Webtoon werkt samen met DC comics

Webtoon kondigde een leuk nieuwtje aan: ze gaan namelijk samenwerken met DC Comics! Er kunnen dus webtoons gaan komen die zich afspelen in het DC-universum, daar kijk ik naar uit!

Pokémon Presents

Een Pokémon Presents gaf vele nieuwtjes vrij over de aankomende Pokémon games. Ik kan niet wachten om met Sylveon te spelen in Pokémon Unite, de Diamond & Pearl remakes zien er leuker uit dan verwacht en Pokémon Arceus Legends is echt een droom die uitkomt! Het maakt mij in ieder geval enthousiast om meer Pokémon te spelen, kom maar door met meer informatie!

Final trailer voor Marvel Studio’s Eternals

We hebben nog een trailer voor Eternals, en in november verschijnt de film in de bioscoop! De trailer ziet er goed uit, hoewel ik nog weinig informatie heb kunnen vinden. Het gaat allemaal net iets te gehaast, maar ik kan niet wachten om de film te zien!

Teaser trailer voor Spider-Man: No Way Home

Een teaser trailer van de nieuwe Spider-Man film is online, en wat een geweldige trailer is dit! Ik kreeg helemaal kippenvel, en ik kan nu niet wachten op december wanneer de film in de bioscoop verschijnt.

Dit zijn de nieuwtjes van de afgelopen maand. Er komt zo veel leuks aan, mijn fanboyhart klopt hard! Heb ik nog wat nieuwtjes gemist? Laat het me weten in de reacties, dan kunnen we samen de hype verder voortbouwen rondom fandoms!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.