Fandom Nieuws #13

In september waren er genoeg leuke nieuwtjes waar ik als fanboy laaiend enthousiast over werd. Dingen over series, films, games, boeken en meer, er staat zo veel te gebeuren de aankomende tijd! Graag vertel ik de nieuwtjes die mij de afgelopen maand opvallen, zodat jij ook niks hoeft te missen.

Nieuwe informatie bekend over de aankomende Pokémongames

Er zijn nieuwe trailers gekomen voor Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl en Arceus Legends. Er is weer nieuwe informatie en ik ben nu nog enthousiaster over de aankomende games. De remakes deden mij eerst weinig, maar nu begin ik het erg leuk te vinden. Ook kan ik niet wachten op Arceus Legends, want dit is een open world game waar we zo lang op hebben gewacht!

My Hero Academia krijgt een zesde seizoen

Het kon haast niet anders, maar deze populaire anime krijgt een zesde seizoen! De afgelopen maand was het vijfde seizoen afgelopen, en door de hype werd er al snel een nieuw seizoen aangekondigd. Ik kan echt niet wachten, en probeer in de tussentijd de manga bij te benen.

Pokémon TCG Online krijgt een update!

Een nieuwe versie is aangekondigd voor de online versie van de card trading game, het ziet er veel spectaculairder uit. Nu zijn er voornamelijk streams die de game laten zien, en als de game eenmaal verschijnt wil ik hem ook zeker weer oppakken.

Nieuwe Pokémonfilm op 8 oktober te zien op Netflix!

Netflix heeft een goede deal gemaakt, want de nieuwe Pokémongame zal rechtstreeks op Netflix verschijnen. Hoewel de films niet altijd even denderend zijn, ben ik erg benieuwd naar dit nieuwe avontuur van Ash en Go.

Nieuwe Ninteno Direct met aankondiging van nieuwe games

De Nintendo Direct afgelopen maand zat weer vol met aankondigingen. Een uitbreiding voor Hyrule Warriors, een prachtige Kirby game en meer, Nintendo zit niet stil! Een aantal games in de trailer komen op mijn lijstje te staan, dus er is genoeg te gamen de komende tijd.

TUDUM event van Netflix kondigt vele nieuwe films en series aan

Netflix had een online evenement georganiseerd, waarin veel trailers voorbij kwamen van series en films. Nieuwe beelden voor Stranger Things, The Witcher en meer, er is zo veel om naar uit te kijken!

Nieuwe Funko Pops beken gemaakt van My Hero Academia

Ik verzamel de funko pops van My Hero Academia, en nu zijn er weer een hoop nieuwe aangekondigd! Ze zien er ontzettend tof uit, mijn verzameling gaat zeker uitbreiden op deze manier!

Bron: Funko

Dit zijn de nieuwtjes die mij de afgelopen maand opvielen. Heb ik nog wat gemist? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.