Fandom Nieuws #14

De afgelopen maand zijn er weer een paar nieuwtjes uitgekomen, maar het valt nog mee op nerdgebied. Een paar nieuwe releases en bekendmakingen rondom games, als fanboy zijnde is er altijd wel iets om naar uit te kijken! Zie hier de nieuwtjes van de afgelopen maand.

Trailer voor The Witcher seizoen 2

De trailer voor het tweede seizoen van The Witcher is verschenen, en we hebben een releasedatum! Op 17 december komt het seizoen online, ik kan niet wachten! De trailer belooft veel goeds, dus ik tel de dagen af naar de release.

Hisuian Zorua en Zoroark bekend voor Pokémon Arceus Legends!

De afgelopen maand kwam een mysterieuze video online over een Pokémontrainer in de Hisuian regio die een bijzondere Pokémon tegenkwam… Nu is bekend welke dit is, er is namelijk een variant van Zorua en Zoroark! Ik vind de twee er erg tof uit zien, een mooie toevoeging van de regionale versies.

Trailer voor The Book of Boba Fett

Een serie exclusief voor Disney+ komt uit over Boba Fett, bekend van de Star Wars films en The Mandalorian. De trailer ziet er tof uit, dus op 29 december ga ik er voor zitten!

Pokémon Cafe ReMix is uit, de nieuwe versie van Pokémon Café Mix!

Pokémon Café is een spel voor op de Switch en de mobiele telefoon, en deze speelde ik de afgelopen maanden al vrij vaak. Nu is er een grote update waarin het spel compleet is aangepast, en wat is het nu leuk! Oude data is overgezet, dus daardoor kreeg ik bij het begin meteen een mooie voorsprong in het spel. De komende tijd ga ik het nog enthousiast spelen!

Dutch Comic Con 2021 is uitverkocht!

Op 20 en 21 november is het weer zover, dan kunnen we eindelijk naar Dutch Comic Con. Mijn fangirl en ik gaan het hele weekend, die ook volledig uitverkocht is. Wie weet kan je nog een kaartje tweedehands fixen, maar het wordt weer een feest en ik kan niet wachten om alle medenerds te zien!

Dit zijn de nieuwtjes van de afgelopen maand. Welk nieuwtje vind jij heel tof, of heb ik wat gemist? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.