Fandom Nieuws #15

De afgelopen maand zijn er genoeg nieuwtjes rondom fandoms. Boeken, films, series en meer, ik heb elke maand weer genoeg te bespreken! Zie hier de nieuwtjes van de maand november die mij erg opvielen.

Disney+ Day kondigt nieuwe series aan

Afgelopen maand was er Disney+ Day, waarin vele verschillende nieuwe films, series of nieuwe seizoenen van series werden aangekondigd. De hele lijst is hier te vinden, hierbij de highlights waar ik zelf erg naar uit kijk:

  • The Ice Age Adventures of Buck Wild (film)
  • Baymax (serie)
  • The Spiderwick Chronicles (serie)
  • Obi-Wan Kenobi (serie)
  • Echo (serie, over personage uit Hawkeye)
  • Agatha: House of Darkness (serie, over personage uit WandaVision)
  • What if…? (seizoen 2)

De Legend trilogie van Marie Lu wordt een tv-serie

Marie Lu is deze maand dolenthousiast, want haar eerste boekenserie wordt een televisieserie! Het heeft meer dan tien jaar geduurd, maar dan heb je ook wat. Er is nog geen informatie bekend wanneer de productie gaat starten, maar hier kunnen we alvast naar uitkijken!

The Legend of Korra: Patterns in time komt 13 april 2022

Er komt een nieuwe graphic novel aan van The Legend of Korra, waarin allemaal verschillende verhalen worden samengebundeld over onder andere Korra, Asami, Bolin, Mako en meer. Heel leuk, ik kan niet wachten om hem te lezen!

Dutch Comic Con uitgesteld naar maart 2022

Door de strengere maatregelen kan Dutch Comic Con helaas niet doorgaan in november, maar 26 en 27 maart staat hij nu gepland! Ik kan niet wachten om weer over een conventie te struinen, dus ik hoop dat deze datum wel gaat lukken. De organisatie heeft het na twee jaar uitstellen hard nodig, dus ik ga er sowieso heen!

Huis van Lucht & Adem bevat exclusieve boekenlegger en drie nieuwe korte verhalen

Bestoffantasy haalt alles uit de kast om de Nederlandse editie van het nieuwe boek van Sarah J. Maas extra aantrekkelijk te maken. Bij de eerste oplage vind je een exclusieve boekenlegger, en ze hebben drie exclusieve verhalen geregeld die in geen enkele editie bij elkaar te vinden is. Wil je dus alle verhalen lezen, dan is dit dus de editie die je in huis moet halen!

Dit zijn de nieuwtjes van de afgelopen maand. Waar kijk jij erg naar uit, of zijn er nieuwtjes die ik heb gemist? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.