Fandom Nieuws #16

De maand december is weer voorbij, en ondanks de lockdown waren er toch een aantal leuke nieuwtjes die voorbij kwamen rondom fandoms. Schrijvers, gamemakers en andere creatievelingen zitten niet stil, want ik kijk dankzij hen weer uit naar een aantal dingen! Hierbij dus het fandomnieuwsoverzicht van de afgelopen maand.

Avatar The Last Airbender Monopoly aangekondigd

Hoewel ik een Pokémon monopoly editie heb, ben ik nu erg geneigd om een nieuwe variant op Monopoly in huis te halen… We hebben namelijk nu een Avatar The Last Airbender Monopoly, en wat zit die er tof uit! Mocht je willen kijken hoe het eruit ziet, kan je hieronder een video zien van een unboxing.

Avatar The last Airbender Nendoroid figure aangekondigd

Ik heb zelf geen Nendoroid figures (vooral vanwege de prijs), maar deze Korra Nendoroid ziet er wel geweldig uit! Nu maar duimen dat er meer Nendoroids van deze franchise gaan komen, want dan zou het zomaar een begin kunnen worden van een Nendoroid verzameling…

Bron: Goodsmile.info

Graphic novel van de Darkling in de Grishaverse in de maak

Er komt een graphic novel aan over de Darkling, de grote schurk in de Grishaverse! De cover ziet er in ieder geval beeldig uit, dus ik kan niet wachten om dit pareltje in huis te halen! Zie hier de bekendmaking op de Instagram van Leigh Bardugo (@lbardugo).

Doctor Strange trailer

Een eerste trailer is online gekomen voor de nieuwe Doctor Strange film, wat ziet hij er gaaf uit! Nu maar hopen dat we snel weer naar de bioscoop kunnen, zodat we van tevoren nog de nieuwe Spider-Man kunnen zien.

Een redelijk rustige maand zoals je kan zien, maar dat mag de pret niet drukken. Door de feestdagen is het wellicht iets rustiger dan normaal, dus ik heb veel hoop voor januari! Zijn er nog bepaalde nieuwtjes die ik heb gemist? Laat het gerust weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.