Fandom Nieuws #17

We zijn weer begonnen met een nieuw jaar, en in januari kwamen er wat leuke nieuwtjes uit rondom boeken, films, series, games en meer. Ik soms het even op, maar schroom niet mij andere nieuwtjes te vertellen die ik ben vergeten!

My Hero Academia: World’s Mission toch in de bioscopen!

Het was even spannend (zeker met de lockdown), maar de bioscopen in Nederland hebben er toch voor gekozen om de nieuwe My Hero Academia-film uit te brengen! Een aantal maanden geleden leek het erop dat hij niet zou komen, maar nu is hij toch in de bioscopen verschenen. Ga er zeker heen als je fan bent, want zo komen er hopelijk steeds meer animefilms in de bioscopen!

The Seven Deadly Sins: Origin in de maak

Een open world game van The Seven Deadly Sins zal uitkomen, wat ziet deze game er toch verbluffend mooi uit! Ik kijk in ieder geval uit naar meer nieuws rondom deze game, want hij lijkt mij erg gaaf om te spelen.

The Sky is Everywhere wordt verfilmd!

Heb jij De hemel begint bij je voeten van Jandy Nelson gelezen? Goed nieuws, het boek wordt verfilmd! Hij komt ook al binnenkort uit, en de trailer ziet er best goed en emotioneel uit. Die komt bij mij in ieder geval op het lijstje!

Pokémon Arceus Legends is uit met nieuwe varianten voor de starter-evoluties

Pokémon Arceus Legends is uit, de nieuwe Pokémongame waarin je een oude versie van Sinnoh kan ontdekken (de Hisui regio). Ik heb er nu al aardig wat uren in zitten, wat is het leuk om te doen! Mocht ik de game hebben uitgespeeld, laat ik zeker weten wat ik er van vind. Net voor de release werd bekend gemaakt dat de starters een nieuwe versie krijgen als eindevolutie, nu wordt het nog moeilijker om een starter te kiezen!

Genshin Impact 2.4 met lantaarnfestival

Ik speel nu ongeveer anderhalve maand Genshin Impact, een game waar ik tot nu toe erg van geniet. Een grote open wereld, veel quests, verschillende personages die je kan vrij spelen en een goed onderbouwd magisch vechtsysteem. Er is ook een algemene verhaallijn die erg interessant is, en gaandeweg de maanden komen er steeds meer opdrachten en gebieden uit. In januari kwam de 2.4 update uit, waarbij je mee kan doen aan een lantaarnfestival. Ook kon je hele goede personages vrij spelen, ik ben nu dolblij door de personages die ik nu heb. Zeker de moeite waard om te checken!

#GeekyFebruary22 challenge op Instagram!

Mijn vriendin (@thequeenofgeek) en ik organiseren op Instagram in februari een foto challenge, waarbij je nog leuke prijzen kan winnen. Je bent niet verplicht om elke dag mee te doen (en je hoeft ook niet op de dag zelf de opdracht van die dag te posten), maar hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je hebt op leuke prijzen. Wij hebben namelijk een samenwerking met bestoffantasy, dus je kan onder andere een mooi boekenpakket winnen! Doe jij deze maand ook mee?

Dit zijn de nieuwtjes van de afgelopen maand. Heb ik nog wat gemist? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.