Fandom Nieuws #18

Een nieuwe maand, weer een maand vol genoeg geeky nieuwtjes! Games, series en meer, er kwam genoeg leuks voorbij. Hierbij de nieuwtjes die mij het meest zijn opgevallen, er is zo veel om naar uit te kijken!

De eerste beelden voor versie 2.5 van Genshin Impact zijn bekend gemaakt. Er zijn verschillende events (die ik op de voet volg) en Yae Miko is een bespeelbaar personage geworden. Ik ga momenteel nog niks uitgeven aan deze banners, ik wacht op een nieuw personage die mij meer bevalt!

Tijdens de Funko Fair kwamen er nieuwe Funko Pops van Pokémon. Ik ben helemaal weg van Leafeon en Sylveon, die wil ik sowieso in huis gaan halen! Ik heb al de Eevee en de Eeveelutions, dus deze moeten sowieso bij de collectie komen.

Bron: Funko
Bron: Comicbook

Het seizoen van Demon Slayer is net afgelopen, en er kwam meteen goed nieuws aan! Het derde seizoen van Demon Slayer is al aangekondigd, en ik ben al de manga op dit punt aan het lezen. Ik ben erg benieuwd hoe dit als anime gaat worden, maar het zal nog even duren voordat het seizoen uit zal komen.

Aan het einde van februari was er Pokémon Day, en kwam er een livestream met verschillende aankondigingen. Zo waren er updates voor de huidige games en de games voor op je smartphone, maar aan het einde kwam pas echt de grote onthulling. Er komt een nieuwe Pokémon game aan, Pokémon Scarlet en Violet! Dit wordt een open world game, en ik kan niet wachten om hem te spelen. De nieuwe regio is waarschijnlijk gebaseerd op Spanje en Portugal, en de starters zijn ook al bekend gemaakt! Tot nu toe vind ik de gras starter het leukst, maar wie weet dat de uiteindelijk evoluties het verschil gaan maken.

Dit waren de nieuwtjes die mij het meest opvielen. Heb ik nog wat gemist? Laat het vooral weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.