Fandom Nieuws #19

De afgelopen maand is er weer ontzettend veel gebeurd op geeky gebied. Series, games, films, boeken, conventies en meer, nu de maatregelen weg zijn is er veel meer te doen voor fanboys en fangirls! Zie hier het geeky nieuwsoverzicht van de afgelopen maand.

Aniway uitgesteld

Helaas is de Aniway magazine uitgesteld naar het volgende kwartaal, erg balen! Dit magazine bevat de leukste tips rondom anime, games, manga en andere Japanse popcultuur, maar aangezien het tijdschrift volledig bestaat uit vrijwilligers, is het al knap dat ze elk kwartaal een nummer uitbrengen. Hopelijk hebben ze door DCC veel nieuwe abonnees gekregen, en kunnen we aankomend kwartaal weer genieten van een Aniway editie!

Dutch Comic Con was een feest

Afgelopen maand was Dutch Comic Con gaande, eindelijk zonder maatregelen! Er was een volledige bezetting en het was zelfs de jubileumeditie, en ik heb er weer intens van genoten. Zie hier mijn verslag van deze conventie!

Jujutsu Kaisen 0 zeer populair

De prequel film van Jujutsu Kaisen draait vanaf 31 maart in de bioscoop, en de fans in Nederland zijn volop aanwezig. Sterker nog, voor de première werd bekend gemaakt dat deze film in veel meer bioscopen zou draaien vanwege de populariteit! Ik moet er nog heen, maar ik kan niet wachten om de film te gaan zien.

Genshin Impact 2.6 release

Er is weer een nieuwe update in Genshin Impact, dit keer is er een nieuwe verhaallijn en een nieuw gebied om te ontdekken: de Chasm! Dit is een gebied ten westen van Liyue, en leidt je naar de Underground, een groot grottensysteem vol nieuwe quests. Daarbij zijn er banners van het nieuwe personage Ayata (die ik eigenlijk wel wil hebben, maar ik ben bang niet genoeg wishes te hebben) en Venti (terugkerende banner, maar ik vind hem zelf niet heel interessant). Ik ga momenteel sparen voor Kazuha (die over twee maanden waarschijnlijk weer komt), maar Ayata (en zijn tweelingzus Ayaka) wil ik uiteindelijk wel kunnen scoren!

Nieuwe banen te spelen in Mario Kart 8 Deluxe op de Switch!

Er is een uitbreiding voor de Mario Kart-game, waarin er uiteindelijk vele nieuwe parcours verschijnen door de loop van de maanden. De eerste banen zijn al online gekomen, dus ik wacht nog even totdat alle banen zijn verschenen, zodat ik ze meteen allemaal kan gaan spelen.

Bron: Abrams books

Half Bad trilogie van Sally Green op Netflix!

De Half Bad trilogie (in het Nederlands Half Zwart) van Sally Green wordt geadapteerd door Netflix, het wordt een serie van acht afleveringen waarin Nathan de zoon is van een witte/goede heks, en de meest zwarte/duistere tovenaar. Hij moet een kant kiezen, maar is erg lastig. Onder andere Andy Serkis heeft gewerkt aan de serie, en ik kan niet wachten om meer te weten over de serie!

Nieuw Avatar boek over Avatar Yangchen

Misschien ken je de boeken van Avatar Kyoshi, maar nu komt van dezelfde auteur ook een boek van avatar Yangchen! Dit is een avatar van het element lucht, en helaas weten we nog weinig van deze avatar. Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal gaat zijn, en de cover gaat ook passen bij de andere boeken! Hij komt al in juli eraan, dat is lekker snel!

Breath of the Wild 2 uitgesteld naar 2023

We moeten als Zelda-fans helaas nog even wachten op de nieuwe game Breath of the Wild 2, want deze is uitgesteld naar 2023. De makers willen er nog extra tijd en moeite in steden, in de hoop dat het een fantastische game gaat worden. Ik heb met veel plezier de vorige game gespeeld, dus ik hoop dat er snel beelden ervan gaan verschijnen! Tot die tijd maar geduldig afwachten…

Heb ik nog wat nieuwtjes gemist, zijn er dingen waar jij helemaal hyped over bent? Laat het mij weten in de reacties hieronder!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.