Fandom Nieuws #2

Elke maand bespreek ik voortaan de afgelopen nieuwtjes die ik als fanboy erg kan waarderen. Nieuws over boeken, series, films, games, merchandise en meer, ik hou het allemaal bij en ik vertel je graag welk nieuws de afgelopen tijd is opgevallen! In oktober zijn er weer een paar nieuwtjes naar voren gekomen die ik graag toelicht, dus laten we snel beginnen!

Sebastien de Castell hint naar een verfilming over Spellslinger

Op Facebook vertelde Sebastien de Castell, auteur van de Spellslinger-serie, meldde dat hij afspraken had in Hollywood… Zou de Spellslinger serie verfilmd gaan worden? Hij hintte er wel naar, dus wie weet… We wachten het nieuws af, want deze boekenreeks zou heel tof kunnen worden op het grote scherm!

Release Genshin Impact

Genshin Impact is een grote open world game met veel personages met allemaal hun eigen krachten. De game wordt erg vergeleken met Breath of the Wild doordat de wereld zo groot is (en de gameplay lijkt er erg op), er valt genoeg te ontdekken! De game is nu op verschillende platformen uit, ikzelf heb het bijvoorbeeld gedownload op mijn iPhone. Erg mooi, maar ik wacht liever op de release op de Nintendo Switch, waar helaas nog niet ontzettend veel bekend over is. Het etra goede nieuws over deze game: hij is gratis! Genoeg reden dus om het een kans te geven.

Doctor Strange in de volgende Spidermanfilm

Het schijnt dat Doctor Strange gaat spelen in de volgende Spidermanfilm.Ik heb al wat theorieën gehoord dat Strange de volgende Tony Stark gaat zijn voor Spiderman, als een volgende mentor. Ik ben in ieder geval erg benieuwd!

Crown of Tundra uit

Afgelopen maand is Crown of Tundra voor Pokémon Sword and Shield uitgekomen als download. Ik ben er snel mee begonnen en ik vind het een erg leuke uitbreiding! Mijn uitgebreide mening zal ik nog later deze maand vertellen, maar de uitbreiding biedt genoeg mogelijkheden om weer wat uren het spel te spelen.

Trailer van toffe nieuwe animatiefilm Disney

Raya and the last dragon is een nieuwe Disneyfilm die erg echt adembenemend uit ziet. Ik zie zo veel Avatar The Last Airbender-vergelijkingen en ik kan gewoon niet wachten om deze film te zien!

Wees er snel bij, de gratis schrijfworkshop gaat bijna beginnen!

Cindy Paul en Renée Zonneveld zijn van onder andere For Ever en People notice the rain, en zullen een schrijfworkshop geven bij bibliotheek LocHal in Tilburg. Dit zullen vier sessies vanaf 4 november zijn van 7 uur tot half 9, waarin jij wordt ondersteund tijdens het schrijven van een verhaal. Het is helemaal gratis en je krijgt persoonlijke feedback op je verhaal, hoe tof is dat! Interesse? Mail dan naar desireevanbeurden@bibliotheekmb.nl , en wie weet kan jij binnenkort aan de slag met je verhaal!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De mol van het jubileumseizoen is bekend!

Het hoge woord is eruit, want het jubileumseizoen van Wie is de mol is voorbij en de mol is bekend. Jeroen heeft het fantastisch gedaan, want door acties aan het begin van het seizoen had ik hem compleet afgeschreven als mol. Echt briljant! Het seizoen was sowieso ontzettend tof door de leuke kandidaten, zeker mijn favoriete seizoen tot nu toe.

Dutch Comic Con uitgesteld naar 19 en 20 juni 2021

Het zat er wel een beetje aan te komen, maar Dutch Comic Con is uitgesteld. Eerst zou het in november zijn, maar het is een verstandig besluit om het uit te stellen. Ik wil ook dolgraag naar een conventie toe, maar pas wanneer het weer veilig is. Hopelijk is er snel een vaccin zodat de organisatie een mooie jubileumeditie neer kan zetten!

Wat zijn jouw favoriete nieuwtjes van de afgelopen maand, of mis ik nog iets? Laat het me weten! Hoewel we door de huidige situatie weinig kunnen doen, ben ik blij dat makers van boeken, series, films en games niet stil staan, maar toch nog wat moois kunnen bieden. Op naar de volgende maand!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.