Fandom Nieuws #5

De eerste maand van 2021 was een gekke maand met behoorlijk wat spanningen, maar qua fandomgebied zijn er genoeg nieuwtjes die ik kan noemen. Er is een hoop gebeurd qua films, series, boeken en fandom merchandise, dus er valt genoeg te bespreken!

Disney+ met volwassen content

Het gaat eindelijk gebeurd, Star wordt toegevoegd aan de streamingsdienst van Disney+. Zo komen er veel meer films en series voor de wat oudere kijkers, hiermee worden waarschijnlijk veel mensen overgehaald de streamingdienst aan te schaffen, ondanks dat een abonnement ietsjes duurder wordt. In mijn releases van februari kan je lezen welke series en films er onder andere bij komen!

Bookstagrammers.com van start

Een nieuw platform is gestart, namelijk bookstagrammers.com. Dit is een platform waarin je je als bookinfluencer (blog, Instagram, Tiktok, YouTube) kan aanmelden, waarbij je mee kan doen aan campagnes met bedrijven, met de mogelijkheid dat je er betaald voor kan krijgen. Er is nogal wat ophef geweest rondom dit platform, maar maak zelf een keuze of je hieraan mee wilt doen. Lees je goed in en je gaat ermee akkoord, moet je het lekker doen! Ik ben erg benieuwd wat voor campagnes er gaan verschijnen, dus ik hou de site in de gaten.

Pokemon 25 jaar

Pokémon is 25 jaar oud, dus dat wordt gevierd! De aankondigingsvideo ziet er ontzettend tof uit en ik kan niet wachten op alle acties die er gaan komen rondom deze franchise. In ieder geval een samenwerking met Katy Perry, dat had ik niet zien aankomen!

Films op netflix 2021

Netflix heeft met een video aangekondigd dat elke week in 2021 er films gaan verschijnen. Damn, dat doen ze goed, zelfs in tijden zoals deze!

New Pokémon Snap komt eraan!

De game waar ik al heel lang op wacht komt eraan, Pokémon Snap! Dit is een game die oorspronkelijk op een oude console uitkwam, waarin je Pokémon kan fotograferen. De game ziet er zo mooi uit, ik ga zeker wat plaatjes schieten wanneer de game uitkomt!

Nieuwe Funko Pops aangekondigd

De Funko Fair kondigt allemaal nieuwe Funko Pops aan, ik kan niet wachten om bepaalde pops in huis te halen! Zo zijn er nieuwe Funko Pops van Pokémon, maar ook wat nieuwe van Alice in Wonderland, Star Wars en meer. Check hier het overzicht!

Geen Online Dutch Comic Con, maar editie uitgesteld naar november

Hoewel er een online editie aankwam van DCC, is hier uiteindelijk de stekker uit getrokken door de lage vraag en het feit dat er geen programma gemaakt kon worden door de avondklok. Jammer, maar ik had ook niet het idee dat het online evenement veel bezoekers ging trekken. De zomereditie is door het vaccin uitgesteld naar 20 en 21 november, in de hoop dat deze conventie eindelijk weer georganiseerd kan worden!

Dit waren de nieuwtjes van de afgelopen maand die mij erg opvielen. Heb ik nog wat gemist? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.