Fandom Nieuws #6

De afgelopen maand waren er weer genoeg nieuwtjes voorbij gekomen waar ik erg enthousiast over was. Ondanks dat het op vele fandomgebieden wat rustiger aan toe gaat door de huidige omstandigheden, zijn er genoeg aankondigingen waar mijn fanboyhart harder van gaat kloppen. Ik zet weer de nieuwtjes van de afgelopen maand op een rij, want er is genoeg te bespreken!

Tales of Xadia, de roleplaying game van The Dragon Prince!

The Dragon Prince is een hele magische serie op Netflix, deels door de makers van Avatar The last airbender. Het is een serie waarin mensen en elfen tegen elkaar strijden, waarbij een drakenei de sleutel kan zijn tot vrede. Naast de serie zijn er boeken, en nu ook een roleplaying game! Kijk vooral bij Tales of Xadia en wie weet kan je binnenkort deze D&D-variant spelen met je vrienden!

Riverdale verlengd met een zesde seizoen

Ik ben na seizoen 3 volledig afgehaakt met Riverdale, maar blijkbaar zijn er nog steeds genoeg kijkers waardoor een zesde seizoen eraan gaat komen. Ik vind dit heel bijzonder, aangezien ik van iedereen hoor dat ze de serie juist zo belabberd zijn gaan vinden. Is iemand helemaal bij met de serie, en kan die mij ervan overtuigen dat het nog steeds goed is? Ik vraag het me af, maar de Riverdale-fans kunnen in ieder geval uitkijken naar een nieuw seizoen.

Nintendo Direct met onder andere The Legend of Zelda: Skyward Sword en Splatoon 3

Er was de afgelopen maanden een Nintendo Direct waarin er nieuwe games voor de Nintendo Switch waren aangekondigd. Helaas geen nieuws over Breath of the wild 2, maar wel een aankondiging van een remake van Skywars Sword (die op de Wii was uitgebracht) en Splatoon 3.

Funko Virtual Con Spring 2021

Ook zijn er weer nieuwe Funko Pops aangekondigd, een paar daarvan zijn ook te verkrijgen in Nederland! Ik wil in ieder geval de nieuwe funko van My Hero Academia bemachtigen.

Bron: Funko.com

Fate: The Winx Saga krijgt een tweede seizoen

Ook de serie Fate krijgt een tweede seizoen, een life action remake van Winx Club. Heel anders dan de tekenserie en als je mijn recensie hebt gelezen weet je dat ik niet de grootste fan ben, maar misschien kunnen de makers leren van hun fouten en deze rechtzetten in het tweede seizoen.

Avatar Studios opgericht, een Avatarverse in de maak!

Heel leuk nieuws, de makers van Avatar zullen terugkeren naar Nickelodeon en nieuwe projecten starten binnen het Avataruniversum! Ik kan niet wachten op de nieuwe projecten die ze zullen aankondigen, aangezien ik geen genoeg kan krijgen van Avatar. Dit biedt hoop op veel mooie en nieuwe verhalen over welke Avatar dan ook, dus hier kijk ik enorm naar uit.

Heartstopper wordt vertaald door Best of YA!

Pas geleden las ik Heartstopper, een heel vertederend verhaal over twee jongens die verliefd op elkaar worden. De tekenstijl is heel fijn, de personages zijn heel aandoenlijk en ook nog eens divers. Het is echt een geweldige graphic novel en ik kan niet wachten om de Nederlandse edities te gaan zien!

Trailer van Shadow and Bones uit

De trailer van de Grishawereldserie op Netflix is eindelijk uit, en het ziet er prachtig uit! Het oogt erg duister en volwassen, en naast het verhaal van Alina komen ook de Kraaien voorbij in de trailer. Nu ben ik nog nieuwsgieriger geworden naar de serie, dus die ga ik snel verschijnen als die 23 april op Netflix verschijnt.

Pokémon Direct

Een Pokémon Direct kwam uit, met nieuwtjes over de games. Pokémon Snap werd ten eerste getoond, die er naar mijn idee fantastisch uit ziet. Die ga ik hoe dan ook in huis halen, maar ik kijk ook uit naar de remakes van Pokémon Diamond en Pearl eind 2021. En in 2022 kunnen we genieten van Arceus Legends, een open wereld game van Pokémon in Sinnoh in het verleden. Het heeft echt Breath of the Wild-sfeer en het lijkt me geweldig om zo vrij rond te lopen en Pokémon te vangen. Hopelijk komt er dan uiteindelijk een gigantische open wereld game waarin je alle regio’s af kan gaan vol extra quests en meer. Dat is toch wel de ultieme droom!

Dit zijn de nieuwtjes van de afgelopen maand die mij erg opvielen. Genoeg om naar uit te kijken qua boeken, films, series en games, ik ben een tevreden fanboy! Heb ik nog wat nieuwtjes gemist? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.