Fandom Nieuws #8

De afgelopen maand zijn er weer een paar aantal leuke dingen aangekondigd. Nu de vaccins steeds meer worden gezet, is de hoop aanwezig dat we over een paar maanden weer erg veel kunnen genieten van bioscopen, evenementen en meer. Zie hier de nieuwtjes die mij de afgelopen maand erg opvielen!

Avatar Funko Pops

Ik heb bijna de hele collectie van Avatar Funko Pops, en er komt weer een nieuwe collectie aan! Ontzettend veel leuke personages die nu te halen zijn, die wil ik zeker in huis halen!

Bron: Comicbook
Bron: Comicbook

Shang-Chi trailer

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, een Marvelfilm over een nieuwe superheld, is naar buiten gekomen. Wat kijk ik hier toch enorm naar uit! Ik ben benieuwd wat deze superheld gaat brengen tussen de bestaande Marvel-helden, deze film komt in september hopelijk in de bioscoop!

Pokémon Snap gameplay trailer

Pokémon Snap is eind april uitgekomen, en wat is hij toch leuk! Zie hier vooral een trailer vol gameplay. Ik ben er nu al verslaafd aan, hier ga ik nog vele uren in stoppen!

Captain America 4 in de maak

Hollywood Reporter gaf aan dat een nieuwe Captain America in de maak is, nu dus met de Falcon als de nieuwe Captain! Persoonlijk heb ik weinig met de Captain America-personages, maar tof dat ze hier wel mee door gaan na de serie van Disney+.

Shadow and Bone virtual experience

Shadow and Bone is een fantastische serie gebaseerd op de boeken van Leigh Bardugo (check hier mijn recensie), en nu is er zelfs een virtual experience waarin je onder andere jezelf als Grisha kan maken en kan kijken wat voor soort Grisha je zou zijn! Erg leuk om te zien dat Netflix zo veel moeite stopt in deze serie, hopelijk komen er meer seizoenen! Ga hier naar de website en ontdek alle extra’s!

Dit zijn de nieuwtjes van de afgelopen maand. Ben ik nog wat vergeten of is jou iets anders opgevallen? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.