Fandom Nieuws #9

De afgelopen maand was het nog redelijk rustig wat betreft fandom nieuwtjes, maar toch zijn er genoeg leuke dingen die naar buiten zijn gekomen. Als fanboy probeer ik altijd goed het nerdy nieuws bij te houden, zodat er altijd dingen zijn waar we als fans naar uit kunnen kijken.

Ronald Giphart & Margje Woodrow schrijven verhalen over Assassin’s Creed Valhalla

Hoewel ik zelf nog maar weinig Assassin’s Creed heb gespeeld, vind ik het een toffe franchise en hoop ik zeker later meer ervan te spelen. Naast games breidt deze franchise zich uit, zo hebben Ronald Giphart & Margje Woodrow verhalen geschreven over de Valhalla-game! Deze verhalen kan je lezen via de Ubisoft Special App en heeft zelfs video en geluidseffecten tijden het lezen. Hoe tof kan je het wel niet hebben?

Bron: XBOX Gaming

Avatar Braving The Elements podcast

Vanaf deze maand komt er een nieuwe podcast over Avatar online, waarin onder andere Dante Basco (de stem van Zuko) de Avatarverse bespreken. Onwijs tof, hier kijk ik erg naar uit!

Bron: Yahoo

Sword Art Online, Demon Slayer & The Mandalorian Funko Pops

Er is een nieuwe collectie aan Funko Pops van Sword Art Online bekend gemaakt, deze staan sowieso op mijn verlanglijstje! Ze zijn gebaseerd op de tweede helft van het eerste seizoen en zien er erg goed uit. Die komen hopelijk snel bij mijn boekencollectie van Sword Art Online! Daarnaast zijn er weer Funko Pops aangekondigd van Demon Slayer en The Mandalorian

Bron: Comic Book
Bron: Comic Book
Bron: Comic Book

Demon Slayer Mugen Train in Nederland in de bioscoop

In juni kunnen we eindelijk weer genieten van een bioscoopbezoek. Demon Slayer Mugen Train heeft het onwijs goed gedaan in Japan, en nu komt deze animefilm ook naar Nederland! Ik heb nog wat bioscoopbonnen over, dus drie keer raden wat ik binnenkort ga doen…

Bron: Pathe

Katy Perry zingt voor Pokémon

Pokémon is 25 jaar en daardoor hebben verschillende artiesten dit jaar nummers opgenomen rondom deze franchise. Katy Perry is nu uitgekomen met haar nummer Electric, waarin ze samen met een Pikachu te zien is in de clip.

Teaser voor Marcel’s Eternals

Er is nu voor het eerst beeldmateriaal naar buiten gekomen van The Eternals, een nieuwe Marvelfilm. Ziet er tot nu toe heel mooi uit, ik ben erg benieuwd naar meer!

Dit zijn de nieuwtjes van de afgelopen maand die mij erg waren opgevallen. Welke zijn dat voor jou? Laat het me weten, misschien heb ik nog wat gemist!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.