Films in 2019 die ik graag in de bioscoop zie

In 2019 ga ik waarschijnlijk wel een aantal keer de bioscoop bezoeken. Er komen namelijk veel toffe films uit! Ik heb een overzichtje gemaakt van de films die ik heel graag wil gaan zien dit jaar, het liefst in de bioscoop.

 

In januari zijn er twee films die ik wil zien. How to Train Your Dragon 3 is nu in de bioscoop. Ik vond de eerste twee films erg leuk (dus die moet ik zeker nog een keertje kijken), dus het derde deel mag zeker gezien worden! Daarbij kan je over een paar dagen naar The Hate U Give, een boekverfilming van een heel belangrijk boek over the Black Lives Matter-beweging. In februari komt Alita: Battle Angel uit. Ik zag de trailer van deze film een jaar geleden in de bioscoop en toen was ik meteen enthousiast.

In maart komen we weer in de Marvelsfeer, want dan kan je kijken naar Captain Marvel. Een maandje later kunnen we Avengers Endgame zien, waar ik niet op kan wachten! Grote kans dat ik tijdens een van de eerste dagen bij de release erheen ga, want ik moet gewoon weten hoe het verder gaat. Eind maart komt ook Dumbo uit. De tekenfilm keek ik vroeger vrij vaak, dus ik vraag me af hoe het verhaal als live action-film is. 

In mei ga ik naar Pokémon Detective Pikachu, de live-action film van de gelijknamige game (die ik erg leuk vond). Hoe zou de film zijn, zou het lijken op de game? Ik ga er in mei achter komen! Een maandje later wordt het tijd voor Toy Story 4. Ik had niet verwacht dat er nog een deel kwam, maar nu is hij er! In juli is er weer een live-action serie, namelijk The Lion King! Deze klassieker als echte film? Pfoeh, die moet ik gewoon zien! Uiteraard met tissues wanneer Mufasa… Sorry, ik ben nu al aan het snikken…

Tot slot hebben we nog twee films. Zo kan je in augustus naar de boekverfilming van Artemis Fowl kijken. Ik gok dat ik voor die tijd nog even een reread moet doen, want ik kan me niet heel veel van het boek herinneren. In december is Sonic the Hedgehog in de bioscoop. Ik ben bang dat het een enorme cringe wordt aangezien de teasers er vrij slecht uitzien, maar Jim Carrey als Dr. Eggman lijkt me wel erg grappig.

 

Dit zijn voor nu de films die ik erg graag wil zien dit jaar. Ben ik er nog een paar vergeten? Laat het me vooral weten, want ik zeg zeker geen nee tegen een extra bioscoopbezoekje…

2 reacties

  1. Ik ben ook heel erg benieuwd naar Detective Pikachu en de nieuwe How To Train Your Dragon. Verder ben ik ook heel erg benieuwd naar de verfilming van The Knife Of Never Letting Go die uitkomt onder de naam van de trilogie; Chaos Walking.

    1. Jaaaaaa heeft een tijdje geduurd, maar hopelijk komt hij dan eindelijk in de bioscoop! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.