Heb ik mijn voornemens van 2019 volbracht?

2019 is bijna voorbij, dus het leek me een goed moment om te kijken naar de goede voornemens die ik had. Wist ik bepaalde doelen te behalen, of zijn dingen totaal niet gelukt? Ik had vele verschillende doelen opgesteld, nu maar even kijken of het me is gelukt om deze doelen te behalen!

Ik wilde in 2019 honderd boeken gaan lezen. Dat is me zeker gelukt, want ik zit nu zelfs boven de 130 boeken! Ik had vaak meer tijd dan verwacht en door wat boeken die niet al te dik waren (rond de 300 pagina’s of minder) kon ik met gemak mijn Reading Challenge behalen.

Ik wilde in 2019 meer boeken lezen, dan dat ik binnen kreeg. Ik merkte dat ik afgelopen jaren veel boeken kreeg of kocht, maar dat ik lang niet alles las. Dit heb ik deels gehaald. Ik heb net iets meer recensie-exemplaren gelezen als dat ik binnen kreeg, maar ik heb alleen iets te veel boeken gekocht voor mezelf die ik nog niet heb kunnen verslinden. Daar moet dus nog wel verandering in komen! Gelukkig heb ik wel mijn boekenkast wat opgeruimd en veel boeken weg gedaan (waaronder wat ongelezen boeken), dus als eindresultaat heb ik mijn boekencollectie wat weten te verminderen.

Ook wilde ik boekenseries zoals Cinder uitlezen. Dit is me helaas niet gelukt, maar ik heb wel zes boekenseries kunnen uitlezen waar ik begin 2019 nog mee bezig was. Daarnaast wist ik vijftien ongelezen boeken uit mijn boekenkast te lezen, dus dat voornemen wist ik ook te halen, net als het lezen van minimaal vijf biebboeken.

Mijn Serie Challenge voor 2019 was 50 verschillende series kijken, wat ik ook wist te behalen met net iets meer dan 50 series. Ik heb weer vele mooie series gezien het afgelopen jaar, mijn bingewatchsessies waren het zeker de moeite waard!

Voor mijn Movie Challenge wilde ik weer 50 films kijken. Dit lukte me ook zeker, helemaal omdat ik soms in de mood was om films te kijken en er veel achter elkaar keek. Deze challenge kan ik dus ook weer afvinken!

Daarnaast had ik met Friday Fives in het begin van het jaar vijf films, series en boeken besproken die ik wilde lezen/kijken. Voor boeken had ik er drie van gelezen (ik moet nog Nowhere near you en Cress lezen), voor film had ik drie van de acht films in de bioscoop gezien en van de series heb ik The Innocents en Friends niet gezien. Ach ja, kan gebeuren! Vijf van de tien evenementen waar ik naar uitkijk had ik bezocht en helaas heb ik alleen een cosplay van Jughead kunnen maken, hoewel ik daarnaast ook Jacks kon cosplayen van de Caraval-serie, wat ik eerst nog niet van plan was.

Dit is mijn terugblik op mijn voornemens van 2019! Ik heb er gelukkig veel kunnen behalen, dus dat is fijn! Volgend jaar heb ik een grote lijst aan voornemens, die uitlopen van persoonlijke dingen tot bloggerelateerde doelen. Genoeg om naar toe te leven dus in 2020!

Hoe gingen jouw goede voornemens van 2019?

2 reacties

  1. Ik zou ook echt eens series moeten uit lezen, zoals Divergent. Maar het is ondertussen al zo lang geleden dat ik deel 1 en 2 las dat het denk ik nooit gaat gebeuren. Een goed voornemen dus om series pas te gaan lezen als alle delen beschikbaar zijn.

    1. Dat is inderdaad een mooi voornemen, hoewel het wel een nadeel kan zijn voor uitgeverijen aangezien ze dan wellicht niet alle delen kunnen vertalen door tegenvallende verkoopcijfers. Dus het beste is om ze wel in huis te halen, en dan lekker te bingereaden als je de serie compleet hebt! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.