Hoe ik mijn Bullet Journal inricht #2

Het werken met een bullet journal, ik ben er nu dol op. Vroeger vond ik bullet journals maar niks, nu doe ik het juist en maakt het mijn leven een stuk overzichtelijker en productiever! Vorige week liet ik al een deel zien van mijn Bullet Journal en wat ik er zoal in heb staan. Nu ga ik verder met het bespreken van mijn Bullet Journal. Wie weet doe jij nog inspiratie op voor bepaalde pagina’s!

Na alle pagina’s die ik vorige week heb besproken, gaan we nu door met mijn Book Wishlist. Hierin heb ik mijn verlanglijstje in staan met boeken die ik graag wil. Deze verdeel ik ook nog over categorieën. Onderaan heb ik nog een wishlist met andere dingen staan, zoals Funko Pops en CD’s. Telkens wanneer ik iets leuks zie, probeer ik het op deze lijst te zetten.

Vervolgens een pagina met mijn missende Pokémonkaarten. Ik probeer van elke Pokémon minimaal 1 kaart te hebben, maar dat is nog niet gelukt. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met de Pokémon die ik nog mis. Elke kleur is een andere regio. Zo zie je dat de eerste regio’s bijna compleet zijn, maar dat ik van nieuwe regio’s meer kaarten moet. Rechts daarvan staat mijn bucket list, alleen moet ik die nog vol krijgen. Het is nog best lastig om een bucket list op te stellen!

Vervolgens zijn we bij mijn Daily To Do, een lijstje met dingen die ik dagelijks kan doen en soms onmisbaar zijn. Deze moet ik nog eens opstellen, maar het heeft niet echt haast haha. Rechts daarvan heb ik een kalender van de rest van het jaar 2017, waar ik per maand belangrijke momenten opzet, zoals evenementen waar ik heen wil. Zeker voor op de lange termijn is het erg handig om te zien wat er mij te wachten staat!

Na de kalender van het jaar, is het tijd voor de kalender van de maand waar ik in zit. Hierin schrijf ik al mijn afspraken op, evenementen, colleges en meer op. Het is een flinke agenda en heel handig als ik wil zien wat de komende weken er staat te gebeuren! Daaronder heb ik nog vier blokken neergezet. De eerste is hoofddoelen, bepaalde dingen die ik die maand wil doen/halen. Vervolgens heb je een blokje met boeken, waar mijn TBR in is opgesteld. Ook heb ik een blok met series en films die ik wil zien en als laatst hebben we een blokje haul met alle spullen die ik die maand heb gekregen/gekocht. Zulke blokken zijn erg handig met bijvoorbeeld mijn wrap ups in een maand, ik kan nu met gemak zien wat ik de afgelopen maand heb gedaan!

Rechts ervan staat nog een overzicht met mijn financiën van die maand, waarbij ik elke transactie stop die ik heb gehad. Ik vind het vaak erg handig om bij te houden wat ik uitgeef, zeker als studentje.

 

Dit was nog niet mijn volledige opzet van mijn Bullet Journal. Wat ik nog meer in mijn schrift heb staan en hoe mijn overzichten voor een week/dag zijn? Dat vertel ik je volgende week!

Welke pagina’s heb jij ook in je eigen Bullet Journal?

2 reacties

  1. mooie lijstjes! trouwens als je na Pokemon Manga ook de dvds wilt sparen, bij CEX hebben ze echt heel vaak Pokemon dvds voor 50 cent ofzo =D en van welke series zijn je Pokemon kaarten? ik heb er ook nog wel wat

    1. Oeh ja die heb ik vaak gezien! Wil mijn Pokemonfilms collectie wel uitbreiden haha, dus ga maar eens goed rondzoeken 😀 En het zijn vele series (zoek van elke pokemon 1 kaart en elke Pokémon zit wel in meerdere series :’) ). Mocht je anders een digitaal lijstje willen en kijken of je wat voor me hebt, zou dat heel fijn zijn!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.