Ik ben jarig, en vier feest! (Winactie)

Vandaag is mijn verjaardag, ik ben inmiddels 26 jaar oud geworden! Ik ben een jaar ouder, wellicht een beetje wijzer. Het is een gekke tijd om jarig te zijn, want mijn verjaardag vieren zit er voor deze keer niet echt in. Vandaag ben ik bij mijn ouders en vier ik het met hen, mijn zusje, haar vriend en mijn vriendin. We doen het rustig aan en eten wat lekkere hapjes zoals sushi en ramen, en in de avond doen we mee aan een online pubquiz. Ook een prima manier om mijn verjaardag te vieren! Zolang ik het kan vieren met mijn naasten, vind ik het ook best. Af en toe een videobelgesprek met vrienden die me feliciteren zit er ook in, dus ondanks de maatregelen maken we er een feestje van.

Ik verwacht niet ontzettend veel cadeautjes te krijgen van familie en vrienden doordat ik geen bezoek ga krijgen (of hooguit 3 mensen), maar naast het krijgen van cadeautjes wil ik graag mijn volgers trakteren op wat leuks! Met dank aan uitgeverij Van Goor mag ik een exemplaar weggeven van Het mysterieuze huis op de heuvel. Het is voor YA lezers leuk, maar ook voor de wat jongere lezers. Hieronder een stuk over de inhoud van het boek, inclusief geniale boektrailer die je nog nieuwsgieriger maakt naar dit verhaal!

Wanneer broer en zus Spencer en Hedy berichten op stoffige fotolijsten ontvangen, verandert Kerstmis in het griezelige huis van hun opa op slag in een missie om het mysterie van de verdwijning van hun oma op te lossen. Houdt hun opa misschien iets voor hen achter? Met de hulp van een (pratend) hertenhoofd, een (ook pratend) berenkleed en andere (momenteel) lichaamloze geesten moeten Spencer en Hedy het opnemen tegen waterspuwers, raven en mysterieuze magiërs om achter de waarheid te komen.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? Dat is vrij makkelijk. Ik hoor graag welk boek jij voor je verjaardag zou willen krijgen. Wie weet kom ik nog eens op ideetjes voor mijn eigen wish list! Je kan je antwoord geven onderin als reactie. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres achterlaat, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen. De winnaars krijgen twee dagen de tijd om te reageren, anders moet ik iemand anders kiezen. De enige eis die ik stel, is dat je Best of YA (@bestofyabooks) volgt op Instagram, aangezien ze bijna 10.000 volgers hebben! Mocht je geen Instagram hebben, kan je ze ook volgen op bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Laat in je reactie weten onder welk account je de uitgeverij volgt, zodat ik kan checken of je kans maakt! De winactie zal duren tot en met vrijdag 6 november 2020 23:59.

Mocht je geen van deze boeken willen, maar wil je toch nog een blijk van waardering geven voor mijn verjaardag? Je kan mij een klein presentje geven door bijvoorbeeld via mijn site naar Bol.com te gaan (via deze link) en daar dan wat te bestellen op die pagina. Zo krijg ik een klein deel van de opbrengst en kan ik mijn jaarlijkse domein betalen! Deze is namelijk opgehoogd, dus met mijn huidige donaties en contributies van partnerprogramma’s haal ik het helaas nog niet (wat niet heel erg is, maar kleine hulp wordt gewaardeerd). Je kan ook via Bazarow via deze link een boek bestellen zodat je mij steunt, dan kan je daarmee ook de boekhandel steunen! Tot slot heb ik ook een Kofi-pagina waar je direct op kan doneren, maar niks is verplicht. Jij kan in ieder geval mij een iets leukere verjaardag bezorgen, maar een gewone felicitatie is natuurlijk net zo gewaardeerd.

Ik ga in ieder geval genieten van mijn verjaardag, hopelijk heb jij ook een leuke dag en een griezelig Halloween!

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Mi van Neer op november 3, 2020 om 5:00 pm
  • Reageer

  Ik heb echt enormgenoten en meegeleefd met Hendrick, de Hollandsche indiaan van Bianca Mastenbroek. Ik zou graag haar nieuwe boek Tisquantum lezen, in de hoop dat ze me weer net zo laat meeleven als met Hendrick.

  Ik heb geen Insta maar wel FB (mi van neer) en twitter (mike102_liv)

 1. Ik ben nog lang niet jarig (29 juli pas weer) maar ik heb Cemetery Boys vast op mijn verlanglijstje gezet. Natuurlijk volg ik jou en BestofYA al op Insta 😀 (als @nosinne)

  • Marlies op november 6, 2020 om 7:21 pm
  • Reageer

  Ik ben pas over een klein half jaartje jarig (22 april), maar dan zou ik best De Academie van Astrid Boonstoppel willen hebben. En ja ik volg BestofYA op Instagram als @marliesjekel

  • Sylvia op november 6, 2020 om 11:55 pm
  • Reageer

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Omdat ik over ongeveer twee maanden jarig ben is het een vraag waar ik zeker al over na aan het denken ben. Sowieso staat Apocalyps (het derde en laatste deel) van Marissa Meyer op mijn lijstje om de trilogie compleet te maken. Ook staan er klassiekers (Wordsworth Classics & Blossom Books) als Little Women, Peter Pan enz. en Romeo & Julia (plus de andere die ze nog uit gaan geven 😉 ) op mijn verlanglijstje om meer oude verhalen en klassiekers te gaan lezen, plus natuurlijk de prachtige uitgaven en de Wordsworth edities hebben ook nog een leuk prijsje (tot nog toe drie gekocht (dit jaar) en hoop ze snel te lezen).

  Volg natuurlijk, onder @TurtleBookwurm (op alle drie de media)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.