Interview met Iris Boter

Heb jij het nieuwe Best of YA Magazine in huis gehaald? Zo ja, dan heb je vast een interview met Iris Boter kunnen lezen. Reza (mijn mede Best of YA-promoteamlid) en ik konden haar interviewen. We hadden ontzettend veel vragen bedacht die niet allemaal in het magazine beantwoord konden worden gezet, dus hebben we op onze blogs de rest van de vragen behandeld! Je kan de rest van de vragen lezen bij Reza (Read Watch or Avoid)!

1. Als je één van je personages in je eigen boeken in een ander boek van een andere schrijver moet stoppen, welk personage zou je dan sturen en naar welk boek?

Ik zou Lois en Maren naar de Donald Duck sturen. Ze zijn allebei zo serieus en met zichzelf bezig, een beetje melige humor en zelfspot kan geen kwaad.

2. Als één van je personages mij zou moeten doen aan de Hungergames, wie zou je dan naar het Capitool sturen?

Lois 1.0 zou hier heel wat zelfvertrouwen van krijgen! Ook zou ik een personage uit een boek sturen wat ik wil gaan schrijven, maar daar ga ik nog niks over verklappen.
3. Als Loïs een superheld zou zijn, hoe zou ze dan heten en wat is haar superkracht?

Ze zou dezelfde naam hebben en ontdekken dat je door jezelf te zijn en voor jezelf op te komen, de sterkste versie van jezelf zult zijn!
4. In welke fictieve wereld zou je willen stappen?

De chocoladefabriek van Sjakie.

5. Als je één van je personages echt kon ontmoeten, wie zou dat dan zijn?

Lois. En Maren uit Zwaartekracht. Ik denk dat die goeie vriendinnen zouden kunnen worden. Ook zou ik Lois een flinke knuffel willen geven, want die heeft genoeg meegemaakt in Mislukt…

6. In welke afdeling van Zweinstein zou je zitten?

Ik moet wat bekennen, ik heb nog nooit Harry Potter gelezen! Jep, shame on me… Ooit ga ik er wel in beginnen!

 

Mislukt van Iris Boter is een mooi en bijzonder boek. Heb je Mislukt nog niet gelezen? Wie weet kan mijn recensie je overtuigen om dit boek snel op te pakken. Nederlandse schrijvers weten wel hoe je een goed verhaal moet schrijven zeg! Mocht je Iris Boter ooit tijdens een event kunnen spreken, moet je dat zeker doen! Ze is heel spontaan en een goede praatjesmaker, zo zie ik het graag bij auteurs!

Heb jij Mislukt al gelezen?

1 reactie

  1. Loïs is echt een powervrouw, dus ik denk zeker dat zij het goed zou doen in De Hongerspelen! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.