Leftovers-pakketje Unboxing

Afgelopen vrijdag kreeg ik een berichtje van mijn zusje: ”Er is een pakket van HBO binnen gekomen en het is heel groot en ik weet niet wat het is.” Ik ging zo snel mogelijk naar huis. Een pakket van HBO? Wat zit daar toch in? Ik deed mee aan het Watchersprogramma van HBO en ik had de hoofdprijs gewonnen, waarom zo ik er dan nog iets bij krijgen? In dit korte filmpje maakte ik het pakket open en aan mijn reactie te zien was ik dus erg blij met de inhoud. Hoor je toevallig een tweede stem op de achtergrond? Jep, dat is dus mijn zusje die ook vol spanning meekeek.

Hierbij nog wat foto’s van de inhoud. Ik ben er zo blij mee! De platenspeler is fantastisch, makkelijk in te stellen, heeft zelfs HBO en The leftovers op de box geschreven en de plaat zelf is fantastisch, heerlijk om de muziek van de serie te kunnen horen! Ontzettend bedankt HBO voor het pakket, daar ga ik vaak gebruik van maken!

P1060467 P1060468 P1060469

 

Wanneer kreeg jij voor het laatst een onverwacht tof pakketje?

6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Woww, geluksvogel!! Ontzettend gaaf zeg!!

 2. Wat een toffe prijs! En wat ben je blij 😀 echt een aanstekelijk filmpje!

  • Francine op december 1, 2015 om 8:49 am
  • Reageer

  Ik citeer: “WOOOOOOOOOOOW!!!!!” Haha fantastisch

  • Isabelle op december 1, 2015 om 2:19 pm
  • Reageer

  Wat vet!! Ik heb vorig jaar ook een platenspeler gekregen, ben er nog steeds zo blij mee! Leuk filmpje ook 🙂

 3. Wauw wat een leuke prijs. Dit weekend kreeg ik pakketje van Cinderellis die blijkbaar heel gelukkig is met haar nieuwe naam. 🙂 Enkele dagen eerder kreeg ik ook een prachtige hardcover editie van Ontworteld toegestuurd. Ik had al een lees-exemplaar gekregen én dat werd meteen de eerste prijs van mijn Nieuwjaarsactie. Maar die hardcover staat hier mooi te pronken in de kast.

  1. Mooie pakketjes hoor! En ja, jij bent de bedenker van Cinderellis, dat is iets wat je op je cv kan zetten 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.