Mijn aanraders voor HBO Max

HBO Max is deze maand in Nederland uitgebracht, en deze maand kan je ook 50% levenslange korting krijgen! Voor mij was dit meteen de manier om mij over te halen om een abonnement te nemen op HBO Max, dus ik heb meteen goed in de catalogus gedoken en gekeken naar de leukste films en series om te zien op dit nieuwe platform. Ik deel graag deze tips met jou, zodat jij meteen wat kijkvoer hebt als je een abonnement neemt op dit streamingsplatform!

Ten eerste staan bijna alle DC films op dit platform, zelfs hele oude Batman films kan je er op bekijken! Ook kan je al genieten van de film Dune, die een paar maanden geleden nog in de bioscoop was. Verder kan je alle seizoenen gaan bekijken Game of Thrones (al zou ik als ik jou was de laatste twee seizoenen skippen), of een andere fantasyfandom ontdekken zoals Lord of the Rings of His Dark Materials (van Philip Pullman!).

Qua animatie is er een hoop te zien, want zo is alles rondom Looney Tunes/Cartoon Network er te vinden, zoals The Powerpuff Girls! Verder kan je er series zien zoals Adventure Time, Steven Universe (en het vervolg Steven Universe Future), Rick & Morty en We Bare Bears. Qua films kan je ook genoeg leuks zien, een van mijn favoriete films is er te zien, namelijk Corps Bride!

Er zijn ook veel comedies op HBO Max, zoals The Big Bang Theory en Two and a Half Men. Daar zijn zo veel seizoenen van, daar kan je een lange tijd mee vooruit! De dramaserie Euphoria is een serie waar ik zo veel goeds over hoor, en nu kan ik hem dan eindelijk zien! Ook ben ik blij dat ik eindelijk verder kan met de series The Leftovers en The Night Of, nu kan ik ze op legale en makkelijke wijze verder bekijken. Tot slot ben ik ook begonnen met We’re Here, waarin drie bekende drag queens (Bob the Drag Queen, Shangela en Eureka) naar kleine community’s gaan en met drie lokale bewoners een drag show opzetten. Tot nu toe heel aangrijpend, mooi en lekker over de top!

En dit is nog maar een greep uit het aanbod van HBO Max, want er is genoeg leuks erop te vinden! Vooral ben ik nog wel even zoet met dit streamingsplatform, en zal ik niet snel het opzeggen aangezien de levenslange korting duurt totdat je je abonnement opzegt. Heb jij al HBO Max, wat zijn jouw aanraders qua films en series? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.